Lokny jako ze salónu

18.09.2015 | Krása a móda | Vlasy

Přemýšlíte nad koupí kulmy, ale nevíte jakou zvolit? Máte strach, že bude kulma vlasy ničit, a tak ji nevyužijete naplno? Pokud ano, ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost s kulmou z nové řady Remington PROtect.

Pro začátek musím říct, že jsem na své vlasy velmi opatrná. Mám je hodně jemné a není jich příliš, takže se snažím o ně pečovat, jak to jen jde. Šampony s keratinem, olejíčky, výživné masky a vždy před tepelnou úpravou použiji prostředek na ochranu.

Už z těchto důvodů mě velmi zaujala nová řada Remingtonu, která letos přišla s produkty v jiném kabátě. Speciálně upravené technologie na ochranu vlasů jsou jednou věcí a druhou je povrch samotné kulmy, která je napuštěná makadamovým, arganovým a keratinovým olejem.

Co mě na kulmě opravdu nejvíce baví je technologie Hydracare, která funguje vlastně na podobném principu, jako napařovací žehlička. Do malé nádobky nalijete vodu, a když se kulma nahřeje, z nádobky se vypouští studená pára, která chrání vaše vlasy, zatímco je natáčíte.

Žáruvzdorné pouzdro

Další super věcí na této kulmě je její povrch, který mě opravdu mile překvapil. Kulma, kterou jsem měla kdysi, totiž šíleně tahala, když jsem z ní vlasy sundavala. Povrch této třpytivé krásky je ale ze zdokonalené keramiky, což zajistí, že si nebudete vlasy trhat a lokny krásně sklouznou dolů. Co dokážu také velice ocenit, je žáruvzdorné pouzdro, které je jednak moc hezké napohled a také plní skvěle svou funkci.

Musím tedy v souhrnu říci, že jsem více než spokojená a kulmu mohu jen a jen doporučit. Tak loknám zdar. :)

Velká spokojenost

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.