Vybavení kanceláře
martina.marna |
14.09.2023 12:15
Dobrý den, potřebova bych poradit kde sehnat kvalitní věci do kanceláře, stoli, židle atd. Ale nechci za to nechávat úplně majlant, ale ráda bych aby věci byly kvalitní a vydrželi dělsí dobu.
martica |
05.11.2023 13:20
Nedávno jsem manželovi jsem koupila tuto - ttps://www.ezidle.cz/kancelarske-kreslo-ioo-2-bs-black/7141/p Je z jejich nové generace ikonických kancelářských křesel. Je moc spokojený, pochvaluje si kvalitní a pohodlné sezení.
Hajanaaa |
20.10.2023 12:00
Ty se mi teda ale moc líbí. Tak moc děkuju. Ty černé by se nám tam dokonce i hodily, stejně jako bílé, takže to bude dilema. :D Každopádně máme klasicky bílé zdi, takže asi půjdeme do té bílé nakonec.. Objednala jsem vzorek, aby jsme viděli jak to bude vypadat. Ale už teď jen dle fotek se mi to líbí. :)
Dominika |
17.10.2023 14:50
My jsme braly tyhle https://www.kliklap.cz/dvojity-kulaty-vypinac-temne-cerna/ ne teda vyloženě někam do kanceláře, ale domů. :) Ale vypadají teda moc hezky. Mají je samozřejmě i v jiných barvách, záleží jak máte laděnej interiér.. Mají i zásuvky+ zásuvku na TV, USB a nebo internet. Plastové, odolné, hezké a funkční. :)
Hajanaaa |
07.10.2023 10:09
Holky když jste u toho kanclu, my to teď celý předěláváme v práci a lidi jsou na Home offiice. Říkala jsem že by bylo fajn, když už se to dělá do základu tam nějak vyměnit i zásuvky, vypínače. Rozvody se museli stejně dělat nový. Máte někdo typ? Nic předraženéhé, ale ať je to sladěný a funkční.
Alexx |
26.09.2023 12:21
Ne vůbec. :) Ano máme od nich židlu k PC a pro syna jsem kupovala herní křeslo. :)Mrkněte https://www.designoutlet.cz/designovy-nabytek-pracovna-kancelar, věci jsou nové, desingové, kvalitní, některé hodně minimalistické, což mě osobně třeba vyhovuje. Křesla i židle k pc fungují jak mají, nemajá žádnou vadu a jsou velmi pohodlné. :)
martina.marna |
22.09.2023 13:13
Aha, parádní děkuji, potřebovala jsem něco takového. A to je tedy nějaký výprodej nebo nejsou to třeba věci kde je nějaká vada či tak? Máte něco z toho doma?
Alexx |
19.09.2023 15:40
Zdravím, zkuste se podívat na Desingoutlet, tam bych řekla že by jste mohla najít co potřebujete. Nevím teda styl, ale židle mají super k pc i nějaké stoly. Kvalitní, desingové a řekla bych že i za rozumnou cenu. :)
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.