Vybavení kanceláře

martina.marna | 14.09.2023 12:15

Dobrý den, potřebova bych poradit kde sehnat kvalitní věci do kanceláře, stoli, židle atd. Ale nechci za to nechávat úplně majlant, ale ráda bych aby věci byly kvalitní a vydrželi dělsí dobu. 

viky.beckham | 10.12.2024 21:37

Hezký večer, mě se pracuje dobře v čisté, voňavé a minimalistické kanceláří. Můj nejoblíbenější doplněk je tento -  https://www.scentblend.cz/a-dream-come-true/. Vypadá krásně, provoní celou kancelář a nezabere to moc místa. :) 

RybickaMala | 25.11.2024 18:55

Já jsem foobrazy objednávala k vánocům a jsem nadšená. Objednala jsem je od https://www.impresi.cz/fotoobraz. A přišly krásné kousky :) Ostré a syté barvy. Navíc si u nich můžeš vybrat i formát :) Doporučuju kouknout :) 

Sarkez | 18.11.2024 20:44

Ahojky, chystám se dát manželovi k Vánocům rodinnou fotku ve formě fotoobrazu, který by si mohl pověsit v kanceláři. Chci tím nejen zútulnit kancelář, ale hlavně mu chci dát i něco osobního, co ho potěší. Hledám kvalitní firmu, která tiskne fotoobrazy – ideálně, aby byl obraz opravdu ostrý, s věrnými barvami a na pevném materiálu, který vydrží. Budu ráda za tipy na osvědčené značky nebo služby, kde jste si třeba sami něco podobného nechali dělat. Jaké máte zkušenosti? A máte třeba nějaké nápady, co by fotoobrazu ještě přidalo na originalitě? Napadlo mě třeba černobílý tisk nebo koláž z více fotek... Budu moc ráda za doporučení :)

RybickaMala | 29.10.2024 21:14

Ahoj, když jsme u toho vybavení kanclu :) Narazila jsem na skvělou stránku Notique, kde mají úžasné diáře a kalendáře do kanceláře. Mají opravdu široký výběr, od elegantních designů po praktické funkce, které usnadní organizaci času. Mě osobně zaujal například jejich týdenní diář s magnetickým zavíráním, který je nejen hezký, ale i velmi funkční. Pokud sháníte něco pro sebe nebo jako dárek, určitě se tam podívejte! Znáte tento shop? :)

Hvezda | 21.05.2024 15:19

anoo. dodání bylo během pár dní, žádné komplikaci i komunikace fajn, u tohoto eshopu neuděláte chybu a křeslo je skvělé

Hajanaaa | 19.05.2024 12:22

Hvezda: ta vypadá dobře, děkuji za tip :) zrovna vybírám. dorazila vám rychle? 

Hvezda | 24.02.2024 9:40

zdravím, já mám v kanceláři tohle ergonomické křesílko  https://www.ezidle.cz/herni-kreslo-diablo-x-one-2.0-king-cerno-bile/7191/a je neskutečně pohodlné :) ta opěrka hlavy a beder jako "polštářek" je skvělá věc, když sedíte u pc dlouho

Dominika | 25.01.2024 13:10

SARKEZ No jasný, tak si ji aktivuj tady máš návod jak na to https://muj.sphere.cz/aktivace a potom ji můžeš začít používat. Jsou tam slevy od 5-30 % a nebo ještě sbíráš body. Mají tam i různé akce a tak. Mkrni do seznamu partnerů, tam najdeš kde všude ji můžeš uplatnit a je toho opravdu hodně. :) 

Nicolle | 23.01.2024 11:53

ahoj já si kupovala na práci křeslo ergohuman na ezidle, protože u pc trávím opravdu hodně času a krční pater se začala ozývat, tak jsem zainvestovala, třeba to někomu taky pomůže

Sarkez | 22.01.2024 11:42

Jé počky tu kartičku dostal manžel a leží mě tady doma v šuplíku, to je nějaká karta na slevy? On mě k tomu nic neřekl. 

Dominika | 15.01.2024 13:19

Jo jinak věci do kanceláře jsem brala na Desingový nábytek. Mají stránky. A měla jsem tam 10% slevu díky Sphere kartě i na slevněné zboží. :) 

Limetka | 25.11.2023 12:49

Já ho naopak neznám, ale zaujal mě. Jsem ráda za zkušenost s ním, takže bych se nebála u nich nakupovat.

Mišik | 23.11.2023 10:39

Tento eshop znám, jsem s ním moc spokojená. Máme od nich v kanceláři čtyři ergonomické židle. Nákup proběhl absolutně bez problémů k naší spokojenosti.

martica | 18.11.2023 13:58

Kupovala jsem ji na tomto eshopu na doporučení. Pokud by židle nevyhovovala, dá se jednoduše vyměnit. Vše funguje.

Jandka | 14.11.2023 13:09

To jste jenom tak vybrala na eshopu kancelářskou židli? Neměla jste strach, že se vám třeba nebude líbít, nebo bude nepohodlná?

1 2

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.