Získejte krásné opálení po celý rok


Vzpomínáte si na tu nažloutlou flekatou kůži po použití samoopalovacího krému, který jste kdysi dávno vyzkoušely a následně s ním nadobro skončily? Tak na tuto zkušenost rychle zapomeňte! Pojďme se podívat na několik výhod, tipů a triků u moderních samoopalovacích přípravků.

Zahoďte předsudky

První, co musíte udělat, abyste dosáhly dokonalého opálení na ples, párty nebo zkrátka udržely snědou pokožku po celý rok, je zapomenout na doby dávno minulé, kdy samoopalovací krém přinášel jedno velké flekaté peklo. Moderní přípravky vám totiž místo mrkvově oranžové nebo odpudivě nažloutlé pokožky dokáží vykouzlit přirozeně vypadající opálení, které trvá přesně tak dlouho, jak si samy určíte.

Důležitými otázkami jsou: co použít, jak kůži připravit a jak aplikovat.

Nepodceňujte předchozí péči

Velmi důležitá je příprava pokožky na následné použití samoopalovacího prostředku. Ideálně bychom měly mít pleť hladkou a zbavenou nečistot. K tomu nám nejlépe poslouží tělový peeling, který odstraní odumřelé zbytky kůže, mastnotu a další nečistoty. Samoopalovací přípravek se pak mnohem lépe a rovnoměrněji vstřebá a opálení déle vydrží. Můžete také použít další přípravky pro snadnější aplikaci a dokonalejší výsledek, jako jsou aplikační rukavice, hydratační tělová mléka nebo mléko, které zpomaluje růst chloupků.

Mléko na zpomalení růstu chloupků

Určete si dobu opálení samy

Jedna z mnoha výhod moderního samoopalování je ta, že si můžete určit, jak dlouho bude opálení držet. Pokud nejste zrovna zastánkyní opálené kůže, ale na plese nechcete být jako bledulka, použijte samoopalovák, který je určený k jednodennímu použití. Například přípravek St. Tropez One Night Only je omyvatelný, zvláčňuje pokožku a je ideální na ples, párty nebo jinou akci, po které opálení jednoduše smyjete.

Jestli si zakládáte na intenzivním opálení a rády přiživujete bronzové až čokoládové odstíny nejen během zimy, ale také v létě, vyzkoušejte například Set Party time St. Moriz, který vám zaručí dlouhodobé opálení, které můžete stále obnovovat, a o pokožku se lépe starat díky speciálnímu setu pečujících produktů. Najdete v něm vše potřebné na ples, svatbu či párty. Zvolit si můžete i mezi spoustou dalších kvalitních značek, jako je St. Tropez, Ibiza, Fake Bake a další. Záleží pouze na vás, čemu dáváte přednost a jestli vám vyhovuje sprej, mléko nebo pěna.

Balíček St. Moritz

Doveďte opálení do dokonalosti

Vaše opálení bude vypadat ještě lépe a přirozeněji, když ho doplníte dekorativní kosmetikou určenou právě k tomuto účelu. Použijte bronzer s lehkým shimerem nebo třpytivé tělové mléko. Ještě více zvýrazněte opálení bronzujícím highlighterem, neboli zvýrazňovačem opálení či doplňte luxusně vypadajícím leskem na rty. Skvěle vypadají také bronzující rtěnky nebo pudry. Vše pro své dokonalé opálení najdete na www.samoopalovaci.cz.

Brozner

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.