Zdravé a krásné vlasy díky novinkám od YVES ROCHER

04.03.2013 | Vlasy

Rostlinná kosmetika pro péči o vlasy od Yves Rocher prošla inovací. Jak všichni dobře víme, každý jedinec má jiný typ vlasů...

Rostlinné výtažky jsou pečlivě kontrolované po celou dobu výrobního procesu a jsou specificky vybrané pro každý typ vlasů. Mycí složky rostlinného původu  neobsahují silikony, parabeny,  syntetické látky ani barviva (kromě malinového octa), které by zatěžovaly vlasy.

Regenerace vlasů
Regenerační vlasová kosmetika s obsahem jojoby je určena pro péči o velmi suché či kudrnaté vlasy, a to vzhledem ke svým regeneračním účinkům. V nabídce je šampon, kondicionér, olej a maska s označením na poškozené vlasy.



Lesk pro všechny typy vlasů

Každý člověk má jiný typ vlasů, přesto všichni chtějí  lesklé a hebké vlasy, což je znakem zdravých vlasů.  Vyzkoušejte novinky jako např.  Šampon pro leské vlasy s obsahem měsíčku nebo Malinový ocet pro lesklé vlasy.



Jemné vlasy
I jemné vlasy mohou být krásné a zdravé. Pro jemné vlasy doporučujeme šampon s obsahem vilínu. Pokud se Vám vlasy často cuchají a jdou špatně rozčesat,  nepropadejte panice a pořiďte si novinky z péče pro snadné rozčesávání vlasů s výtažkem z lipových květů. Základem je Šampon pro snadné rozčesávání vlasů 3 v 1, který doporučujeme doplnit Sprejem pro snadné rozčesávání vlasů.

Dodejte jemným vlasům objem
Jemné vlasy jsou nevyzpytatelné, po umytí jsou rozlítané a druhý den už vypadají mastně. Pokud však budete používat správnou vlasovou kosmetiku, máte vyhráno.  Vyzkoušejte novinky pro objem vlasů s obsahem slézu – šampon a sprej pro objem vlasů.



Péče o barvené vlasy

Vzhledem k tomu, že barvené vlasy jsou více oslabené, vyžadují  speciální péči.  Základem je vlasová kosmetika na barvené vlasy.  Kosmetická firma Yves Rocher přináší na trh řadu péče o barvené vlasy s obsahem hlohu, který chrání vlasy před nepříznivými účinky barvení a navíc chrání barvu, takže vydrží déle. Pro zajištění  zdravého vzhledu barvených vlasů používejte kompletní řadu  - šampon, kondicionér a sprej, který je vhodný jako ochrana před nepříznivými vlivy slunečního záření.



Výživa pro suché vlasy

Suché vlasy mají tendenci se třepit, proto používejte přípravky s obsahem ovsa, který je známý pro své vyživující schopnosti. Yves Rocher má v nabídce ucelenou řadu:  šampon, kondicionér, expresní vyživující masku a dokonce opravný balzám na poškozené konečky vlasů.



Mastné vlasy

Mastné vlasy jsou samy o sobě dost těžké, proto by neměly být dále zatěžovány, aby nevypadaly splihle. Už naše babičky znaly blahodárné účinky kopřivy a nemýlily se. Pokud chcete, aby vlasy byly lehké a vzdušné, používejte kosmetiku určenou pro mastné vlasy s obsahem kopřivy.

Během měsíce února zakoupíte uvedené výrobky v e-shopu Yves Rocher a v kamenných obchodech Yves Rocher se slevou až -20 %!

Výhody při nákupu v e-shopu Yves Rocher
Pouze v eshopu můžete získat k objednávce až 3 dárky (3. dárek při zadání promo kódu). Vyberte si dárek dle výběru při objednávce nad 250 Kč a další dárek při objednávce nad 499 Kč. Své dárky rychle objevte na: www.yves-rocher.cz/vyberte_si_darek. Doprava je zdarma již při nákupu nad 700 Kč.

Chcete získávat slevy, dárky a speciální nabídky?
Na stránce www.yves-rocher.cz  klikněte v levém horním rohu na „Přihlašte se k odběru novinek“. Po registraci Vám přijde aktivační odkaz, který stačí kliknutím aktivovat. Po aktivaci účtu Vám budou e-mailem zasílány až několikrát měsíčně newslettery se speciálními nabídkami pouze pro zákazníky e-shopu, slevami a dárky.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.