Zásada jedenáctá:
Překvapte ho

17.06.2011 | Sex a vztahy

Ať tomu věříte, nebo ne, nuda a stereotyp patří mezi časté zabijáky partnerských vztahů. Nechcete, aby tito dva strašáci ohrozili Vaše spokojené soužití? Tak svůj protějšek alespoň občas překvapte.

Pozor na nudu a stereotyp
Nechvalně známý únik ze stereotypu nabízí nový partnerský vztah jednoho z partnerů, který v  případě delšího soužití mívá nejčastěji podobu vedlejší známosti. Existují však i jiné cesty, které nepředstavují pro Váš vztah tak vážné nebezpečí rozpadu, jako tzv. bokovky, ale naopak ho posilují. Jedná se například o příjemná překvapení.         

Buďte vynalézavá
Příjemná překvapení Váš vztah oživí. Musí se však jednat o skutečná překvapení, nejlépe v době, kdy ho partner vůbec nečeká. Příležitosti jako Vánoce nebo narozeniny tedy nejsou právě ideální. Snažte se být trochu vynalézavá a vymyslet něco lepšího, než jsou lístky do kina. Ostatně ty jsou překvapením, jen když do kina vůbec nechodíte. Proč nevyrazit do dinoparku na ještěry, anebo třeba na zámek s Fantomasem? Nevadí, že cílovou skupinou zákazníků jsou v tomto případě děti, hlavně, že se budete dobře bavit. Pokud se Váš muž vrací unavený z práce, překvapte ho netradiční večeří. Překvapit můžete i zajímavým spodním prádlem.   

Přečtěte si také:

Foto: www.scx.hu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.