Venkované mají delší vztahy, ale více podvádějí

04.05.2011 | Sex a vztahy

Připadá vám představa života na vesnici lákavá? Pokud vám záleží na věrnosti vašeho partnera či partnerky, možná si to raději znovu promyslete.

Jak ukázal průzkum mezi dvěma tisícovkami anglických venkovanů, sice mají pocit, že žijí ve šťastnějších vztazích než lidé ve městě, ale také jsou více náchylní k podvádění.

Pětina (21 procent) vesničanů přiznává, že by svou partnerku či partnera podvedli, kdyby si byli jistí, že se na to nepřijde. Ve městě je takových výtečníků jen 16 procent. Skoro čtvrtina venkovanů (23 procent) takové plány již uskutečnila a partnerku či partnera podvedla. Ve městech je takových lidí o pět procent méně.

Na druhou stranu ale vztahy na venkově mívají delší trvání.
Celých 62 procent jich trvá alespoň pět let. Ve městech spolu tak dlouho zůstává jen 42 procent párů.
Zajímavé je, že venkované jsou zřejmě ideálem mužů i žen z města: 74 procent městských dam tvrdí, že touží po někom praktickém, kdo se vyzná v přírodě. Většina mužů z města (68 procent) také dává přednost praktickým dívkám, které jsou rády na čerstvém vzduchu.

Jak uvádí list Metro, tento průzkum byl zadán u příležitosti premiéry komedie Tamara Drewová, v níž se Gemma Artertonová vyrovnává s životem na vesnici.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z kuřecího masa

Zdroj: Korzo 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.