Vyzkoušejte neobvyklé sexuální praktiky

04.05.2011 | Sex a vztahy

Máte pocit, že je poslední dobou milování s Vaším partnerem pokaždé stejné? Pokud nechcete, aby se do Vašeho milostného života vloudila nuda, vyzkoušejte neobvyklé sexuální praktiky.

Svazování od šátků po řetězy
Stereotypem jsou ohroženy všechny dlouhodobé partnerské vztahy, a to především manželské páry v průměru kolem 35. roku věku. Pokud nechceme hledat rozptýlení jinde, anebo aby tak učinil náš partner, je dobré si čas od času milostný život zpestřit. Mezi oblíbené neobvyklé praktiky patří bondage neboli svazování, které svou povahou patří do kategorie sado-maso. Zde se můžete vydat buď symbolickou cestou a použít ke svazování šátky, anebo přitvrdit a svazovat se pouty a řetězy. Bondage se líbí především dominantním jedincům zvyklým řídit ostatní, které v momentě, kdy jsou svázáni, vzrušuje jejich momentální bezmoc. Takže milé dámy, pokud je Váš muž vysoce postavený manažer nebo funkcionář, zkuste ho svázat.

Skupinový a vulgární sex
Velké oblibě mezi manželskými páry se rovněž těší skupinový sex. Ovšem pozvat si domů partnerskou dvojici, kterou jste našli na erotickém seznamovacím serveru, je poměrně rizikové. Jisté riziko podstupujete také s dvojicí, kterou náhodně poznáte na dovolené. Z tohoto důvodu je lepší navštívit swinger´s club nebo se zúčastnit swinger´s party. Jestliže Váš partner se skupinovým sexem nesouhlasí, můžete vyzkoušet (sami ve dvou) vulgární sex. Princip je jednoduchý. Před milováním budete používat co nejdrsnější a nejvulgárnější výzvy. Samotný akt pak doprovází vulgární výkřiky. 

Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z vajec

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.