Voňavé valentinské tipy z přírody

03.02.2017 | Nákupy | Péče o tělo

Přemýšlíte, čím obdarovat váš milovaný protějšek k Valentýnu a vyjádřit tak svou náklonnost, city? Říká se, že lásku si spojujeme s příjemnými pocity a často i vůněmi. Vyznejte se ze svých citů vůněmi, vyberte voňavý dárek českého výrobce přírodní a bio aromaterapeutické kosmetiky.

Provoňte mu Valentýna

Pánská pečující a pěstící přírodní kosmetika Nobilis Tilia respektuje specifika mužské pleti a přináší vše potřebné pro kvalitní a účinné ošetření pleti. Zahrnuje krém na obličej, holicí krém, balzám po holení, sprchový gel, šampon na vlasy s posilujícím účinkem a přírodní deodorant. Všechny přípravky mají osvědčení Certifikovaná přírodní kosmetika, takže v nich nenajdete žádné potenciálně dráždivé syntetické látky. Ve vůni se mísí svěží citrusy, exotický kokos s gardénií a kořenitý nádech hřebíčku a pepře a stává se tak důmyslnou oporou každého muže za všech okolností.

panska kosmetika Nobilis Tilia

Lipová řada Tilia proti prvním vráskám pro ni

Dříve či později začne každá žena řešit vrásky. Proaktivní lipová řada Tilia přináší efektivní způsob boje proti prvním vráskám a preventivně zamezuje jejich vzniku. Přípravky této prémiové řady českého výrobce přírodní kosmetiky Nobilis Tilia jsou založené na výjimečné přírodní hi-tech technologii – jedinečné certifikované přírodní mikroemulzi. Bohatě zastoupené účinné látky tak pronikají do nejhlubších vrstev pokožky pro maximální efekt. Zároveň pomáhají udržovat přirozený kožní film, který je pro zdraví pleti klíčový. Čisticí balzám, projasňující krém, detoxikační maska a zpevňující mléko zároveň přináší sladce lipovou vůni.

lipova rada Tilia

Objevte kouzlo partnerské masáže

Velkou úlohou v lásce a vztahu hrají i vzájemné dotyky. Jít ruku v ruce po ulici znamená, že jste spolu, jdete společným směrem, za společným cílem. Pohlazení vyjadřuje náklonnost, něhu i poděkování či podporu. Zkuste si dopřát i partnerskou masáž, najděte si na sebe navzájem pohodový večer, hoďte starosti za hlavu, uvolněte se, vypněte telefony i domovní zvonek, rozsviťte svíčky či další nerušivé dekorační osvětlení, vytvořte si atmosféru pohody a klidu. Můžete si byt provonět nějakou příjemnou vůní, třeba pomerančem nebo mandarinkou, a pak už si jen navzájem užívejte doteky. K tomu je jako stvořený tělový a masážní olej Tantra. Obsahuje smyslnou směs éterických olejů, která zmírňuje únavu a napětí a postupně uvolňuje celé tělo i mysl. Probouzí energii k hravosti, aktivitě a tvořivosti, má afrodiziakální a eforizující účinky. Uvidíte, že se masáže oblíbíte a stanou se vaším pravidelným rituálem pro uvolnění a opakované sbližování se.

masazni olej Tantra

Další inspiraci můžete čerpat a také nakoupit na www.nobilis.cz .

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.