Lucie Křížková se raduje „biokosmetika INLIGHT mi uzdravila pleť“


Ani kráskám jako je bývalá Miss ČR, modelka a moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (Váchová) se nevyhýbají problémy s pletí.

Už od středoškolských let se Lucie potýká s nepříjemnou formou akné v oblasti obličeje. Díky make-upu se sice daří tyto nedostatky zakrýt, vrstvy dekorativní kosmetiky s obsahem chemie, kterou je pleť modelky denně zanášena však její stav zhoršovaly.

Velkým překvapením pro Lucii bylo, když po mnoha letech boje přinesla uzdravení její pokožky čistá příroda – 100% biokosmetika INLIGHT. O svoji osobní zkušenost se s vámi Lucie Křížková ráda podělí.

Moji skepsi a obavu z přírodní olejové kosmetiky vystřídalo úžas z výjimečného účinku

100% přírodní biokosmetika INLIGHT

„Když mi letos v zimě moje kolegyně a lékárnice Jana Doleželová doporučila novinku na trhu v ČR, čistě přírodní biokosmetiku INLIGHT z Velké Británie, byla jsem velmi skeptická. Navíc mě odrazoval fakt, že se jedná o produkty založené na olejové bázi. Na moji mastnou a problematickou pleť ještě oleje? To mě spíš děsilo. Když ale řešíte problémy s pletí tak dlouho jako já, prostě vám to nedá, rozhodla jsem se INLIGHT vyzkoušet. Také mě oslovila skutečnost, že tuto kosmetiku vyvinul britský lékař, homeopat a bylinkář, který díky přírodní kosmetice INLIGHT vyléčil i těžkou formu akné či pigmentové skvrny."

Hned po první aplikaci cítíte, že přírodní kosmetika INLIGHT je jiná

Na první dojem mě zaujaly příjemné přirozené vůně bylin všech produktů. Již po první aplikaci čistícího balzámu s obsahem kokosového oleje a levandule jsem cítila, jak moje pleť kosmetiku INLIGHT krásně přijala. Květinové tonikum z chrpy a semínek růže skvěle dočistilo a připravilo obličej na její další ošetření. Ohromující okamžitý efekt pak měla super vyživující maska s obsahem zeleného ječmene, spiruliny s příměsí jemného peelingu z pudru plodů baobabu.

Již po několika dnech aplikace jsem si všimla proměny mojí pleti, pupínky a znečištěné póry postupně vymizely, kůže jakoby byla navoskovaná, přitom ale krásně dýchá. Proměny mé pleti si všimlo i moje okolí, včetně vizážistek, které mě líčí do pořadu Sama doma a jiné akce, moji pleť proto dobře znají. Padaly i dotazy, zda náhodou „nejsem v jiném stavu“, protože se mi pokožka opravdu viditelně proměnila a prakticky uzdravila.

Z jejího používání jsem si udělala i takový příjemný voňavý rituál a jsem moc ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet. No není nad osobní zkušenost. Inlight doplňuji ošetřením produkty i jiné kosmetické značky, ale problémy s pletí uměla vyřešit jen ona. Dnes jsem pravidelným zákazníkem na e-shopu www.biorganica.cz, zakoupit mohu i v lékárně Jany Doleželové v Palladiu.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.