Verbenové novinky s Mátou pro Vaše letní osvěžení


Také hledáte v parných dnech recept na chladivé letní osvěžení? V Provence pro Vás připravili osvěžující novinku.

Řadu verbenové kosmetiky s mátou, která je jako stvořená pro nejteplejší část roku.

Sympatické osvěžení do kabelky
Ke každému věku, pohlaví i ročnímu období je vhodný jiný druh vůně. Podmanivá toaletní voda Verbena se svěží mátou se nejlépe hodí pro teplé dny. V parném létě dvojnásobně oceníte její nekonečnou svěžest. Sympatická lahvička poloviční velikosti je šikovná na cesty. Do své kabelky si můžete schovat také verbenový roll-on nebo sprej, který můžete použít na celé tělo. Osvěžte se, kdykoli budete potřebovat. Verbenová vůně s mátou byla stvořena, aby potěšila Vaše smysly a nabila Vás energií.   

        

Osvěžující sprej Verbena

Je libo verbenovo-mátová sprcha nebo koupel?
Nejlepší na osvěžení je samozřejmě obyčejná studená voda. V kombinaci s verbenovým sprchovým gelem s mátou si svou sprchu vychutnáte jako nikdy předtím. Jedinečný osvěžující zážitek si můžete dopřát také ve vaně. Krystalky soli ze Středozemního moře obohacené o organickou verbenu z Provence promění i tu nejobyčejnější koupací nádobu v příjemný wellness. 

Verbenový sprchový gel

Nezapomeňte na ochranu a hydrataci     
Aby byla Vaše péče o pokožku dokonalá, nezapomeňte se po sprše či koupeli namazat. Osvěžující tělové mléko s SPF 25 je tu nejen pro osvěžení a hydrataci, ale také proto, aby Vaši pleť ochránilo před slunečními paprsky.

Osvěžující tělové mléko

Mojito pro Vaše tělo 
Chutná Vám v létě mojito? Potěšte všechny Vaše smysly a dopřejte ho celému tělu. Toaletní voda máta s citrusovou hlavou a verbeno-mátovým srdcem, sprchový peeling verbena máta a chladivý gel verbena máta rozehrají povzbuzující koncert, který Vás příjemně ochladí, navoní a očistí.

Nedejte letní únavě šanci
Nedejte letní únavě šanci a vyzkoušejte verbenové novinky pro letní osvěžení! Koupíte je u L´OCCITANE, což je tradiční značka francouzské přírodní kosmetiky vyráběná v Provence. Přejeme Vám krásné léto!  www.loccitane.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.