Užijte si jaro ve značkovém oblečení


Překvapil Vás rychlý nástup jara a nemáte co na sebe? Vyberte si módní kousky z kolekcí oblečení známých značek v pohodlí svého domova. Díky rychlým dodacím lhůtám ho můžete mít do tří dnů.

Oblékněte se stylově a pohodlně
Přestože je zima dlouhá, pokaždé rychle uteče a my najednou zjistíme, že nemáme žádný slušivý model na rozkvetlou část roku. Pokud si chcete pořídit něco pěkného na sebe co nejdříve a rády nakupujete oblečení po internetu, pak jistě uvítáte tip na e-shop, který má veškeré zboží skladem, a tudíž na své džíny, trička, halenky, bundičky, kabátky, šaty a další oblečky nemusíte dlouho čekat. Oblečení Playboy není pouze pro playboye, ale také pro dámy. Černé dámské šaty Playboy zdůrazní Vaše křivky a opticky Vás zeštíhlí. Vyberte si střih, který Vám bude nejvíce slušet. Na party zaručeně zazáříte v zelených sexy šatech Playboy z příjemné bavlny. Mají svůdnou délku a ještě svůdnější záda. Sexy můžete být také doma. Komfortní dámský overal se zavazováním na tkaničku se bude Vašemu partnerovi jistě líbit. A nyní by to chtělo ještě něco teplejšího. Pohodová bundička se vždycky hodí. Luxusní dámská bunda Moto Jacket cognac značky Apple Bottoms se skvěle hodí k džínům a džínovým sukním. Budete se v ní cítit velmi pohodlně, a zároveň sexy. Pokud si potrpíte na černou, pořiďte si tuto bundičku ve své oblíbené barvě.

    

Kabelky dotvářejí outfit
Ovšem i ten sebelepší outfit bez kabelky je jako ryba bez vody. Kabelky Guess nabízejí modely pro každou příležitost. Do práce, na nákupy, na party i na rande. Nápaditá luxusní kabelka Guess Angie Full Flap blue v úžasné modré se dobře nosí i otvírá. Je totiž vybavena jednou delší přezkou pro pohodlné nošení přes rameno a magnetickým zapínáním, díky němuž máte rychlostí blesku po ruce vše, co právě potřebujete. Doklady, mobil, peněženku i lesk na rty. Stejně rychle se otvírá také černá kabelka Diana Shoulder Bag black se dvěma uchy.

     

Náš tip: K černé kabelce Guess se skvěle hodí pásek téže barvy a téže značky. Své džínsy můžete opásat třeba dámským páskem Studded Quilted Belt Black. Toužíte po kabelce v jarní či letní optimistické barvě? Dámská kabelka Cheryl tote se zapínáním na zip Vás nadchne nejen svým světlým designem, ale i nečekanou prostorností. Takže milé dámy, pokud tedy ještě nejste připravené na letošní sezónu, urychleně se vystrojte a vyzbrojte na www.usaboutique.cz do tří dnů.

www.usaboutique.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.