Stahovací prádlo – standard, nebo ostuda?


Stahovací prádlo není na trhu žádnou novinkou. A leckterá z nás jej nosí. Jedná se dnes už o standardní věc, nebo o podvod, jehož odhalení hrozí pořádnou ostudou?

Vypadat dobře chce každá žena, ale jen některé měly to štěstí, že jim příroda nadělila dokonalou postavu. Ty ostatní se bud smíří s tím, že nemají ploché bříško jako modelky či sportovkyně a budují si sebevědomí na svých plných křivkách, nebo se rozhodnou s kily navíc bojovat po svém a koupí si stahovací prádlo.

Zvýšit si sebevědomí?
Stahovací prádlo dokáže nejedné ženě zvýšit sebevědomí. Ať už totiž za kila navíc může nemoc, věk či jen nedostatek času na sport, neznamená to ještě, že se dotyčná musí kvůli své váze utápět v depresích. Vhodně zvolené stahovací prádlo dokáže vytvarovat postavu a zůstat v očích veřejnosti šik. Protože co oči nevidí, to srdce nebolí. A kdo se vám v divadle bude dívat pod sukni, zda náhodou nemáte stahovací punčocháče?

Podívejme se ale na několik případů, kdy stahovací prádlo může způsobit pěkný trapas.

Pozor na „muffiny“
Sladké a dobré muffiny zná nejspíš každý – košíček plný nadýchaného těsta s typickou „přetékající“ čepičkou. Na tyhle muffiny si samozřejmě dávat pozor nemusíme (anebo ano, aby kila neletěla nahoru?). Řeč je zde nyní o muffinech, které dokáže vytvarovat špatně zvolené stahovací prádlo i příliš těsné džíny.



Stahovací kalhotky totiž zvládnou dát do latě spodní část bříška, jsou-li však příliš krátké, může se stát, že se faldíky v horní části bříška z kalhotek doslova vylijí ven a vytvoří stejný efekt jako muffin. Jenže na tomhle muffinu není nic sladkého. Jestliže se vám tedy se stahovacím prádlem stane něco podobného, právě jste odhalila jednu podobu ostudy.

Zabiják náhodné známosti
Pokud máte stálý vztah, váš partner vše tělo zná a nejspíš i rozumí tomu, když si stahovací kalhotky či bodýčko oblíknete. Ale pokud vyrážíte za zábavou s cílem strávit příjemné chvíli s náhodnou známostí, vězte, že stahovací prádlo je pravým zabijákem veškeré erotiky.

Zajímavým řešením můžou být náhradní sexy kalhotky, které si těsně před intimnostmi převlečete. Tuto taktiku prý volí až 60 % anglických žen. Takový počet totiž v kabelce náhradní kalhotky či tanga nosí.



Ať nevykukuje
V neposlední řadě byste si při nošení spodního prádla měla ohlídat, že nikde žádná část nevykukuje. V nabídce na trhu totiž jsou například stahovací kalhotky s nohavičkami až téměř ke kolenům. Skvělá věc. Ale když si k nim vezmete krátkou sukni a tu a tam zpod spodního lemu vykoukne okraj stahovaček, moc parády to neudělá.

Při koupi dbejte také na to, abyste si koupila odpovídající velikost. Stahování není vždy příjemné, leckdy je i nepohodlné. Ale každá správná žena ví, že pro krásu se musí trpět. A tak není nic horšího, než si koupit a hrdě nosit stahovací prádlo, které nestahuje… Prádlo najdete na www.Astratex.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.