Co o Vás řeknou kalhotky?

04.03.2013 | Dámská móda

Zatímco Váš outfit dělá první dojem, kalhotky dělají ten finální. Nedáte dopustit na své oblíbené kalhotky s nohavičkami? Nebo nikdy nesundáte krajku? Co o Vás volba kalhotek vypovídá?

  • Bílá klasika – pokud nejčastěji nosíte bílé kalhotky klasického střihu, nejspíš ráda sázíte na jistotu a je na Vás spoleh. Pravda, těmito kalhotky nikoho neurazíte, ale také neoslníte.
     
  • Luxusní krajková tanga – ráda se cítíte sexy a přitažlivá. Muži se po Vás rádi otáčejí a Vy se svým prádlem určitě ráda chlubíte. Pozor, aby z Vás někdo tento sexy drahý kousek nestrhl!
     
  • Bombarďáky – nedáte-li dopustit na obrovské kalhotky, které vypadají jako po babičce, pravděpodobně nadevše milujete pohodlí. Pokud jste ve vztahu, hlídejte si partnera, aby Vám neutekl za sexy krajkou. Jestli zrovna nikoho nemáte, tak s těmito kalhotkami to nejspíš nezměníte.
     
  • Kalhotky s nohavičkami – máte ráda pohodlí a současně chcete vypadat dobře. Tento střih kalhotek může vytvořit hezký zadeček. Pokud nohavičky nezakrývají celé Vaše pozadí, mohou se do něj nevzhledně zaříznout – dejte si pozor.
     
  • Krajkové kalhotky – chcete se cítit dobře, vypadat sexy a přitažlivě. Nejspíš máte v plánu své prádlo večer někomu předvést. Krajka vždy byla sázkou na jistotu – jen nezapomeňte sladit i podprsenku.

Každá žena by měla mít ve svém šatníku různé střihy kalhotek, aby vždy mohla zvolit ty správné kalhotky pro každou příležitost. Tanga pod upnutější kalhoty a sukně, nohavičky pod volnější modely či krajku pro speciální příležitosti. Kalhotek zkrátka není nikdy dost!



Jaké jsou Vaše nejoblíbenější kalhotky? Nebo nenosíte žádné?

Sebevědomá a sexy jen díky spodnímu prádlu? Jde to!
Potřebujete zvednout sebevědomí? Necítíte se přitažlivá? Máte komplexy ze své postavy? Řešením je spodní prádlo! A ne jen tak ledajaké! Stahovací prádlo Vám v mžiku vykouzlí sexy křivky a erotické prádlo Vám dodá sebevědomí v ložnici! Stydlivější romantičky mohou sáhnout po luxusních košilkách!

Stahovací prádlo – Váš tajný recept na sexy křivky
Nejste spokojena se svou postavou? Neustále hlídáte, kde se co zařízlo a ráno vždy zoufale řešíte, že se v ničem necítíte dobře? Pořiďte si stahovací prádlo!

Co stahovací prádlo dokáže?
Se stahovacím prádlem se dají dělat učiněné zázraky! V mžiku zpevní celou postavu, skryje nechtěné špíčky a vykouzlí vosí pas. Dnes se není třeba za stahovací prádlo stydět! Je dostupné v atraktivních designech z příjemných materiálů. Pokud zvolíte pěkné stahovací body – nikdo nemusí poznat, že se jedná o kousek se zeštíhlujícím efektem!

Kam můžete stahovací prádlo nosit?
Obrovský výběr střihů Vám dává možnost nosit stahovací prádlo téměř kamkoliv, jen je třeba si vybrat to pravé. Pod plesové šaty můžete zvolit model s delšími nohavičkami, který končí pod prsy a zeštíhlit a zpevnit tak celou siluety včetně stehen. Body se všitou podprsenkou můžete nosit kamkoliv a užívat si obdivné pohledy!



Erotické prádlo a luxusní košilky – instantní sebevědomí
Jakmile se svléknete, necítíte se dobře? Odmítáte se milovat jinak, než se zhasnutými světly a neustále kontrolujete, jak vypadáte? Potřebujete zvednout sebevědomí! Pořiďte si erotické prádlo a budete to vy, kdo bude chtít nechat svítit!

Sexy prádlo do každé ložnice!
Máte strach se před partnerem nakrucovat v titěrných kalhotkách a podprsence? Zvolte sexy korzet! Stahovací efekt Vám vytvaruje postavu, zeštíhlí pas a vy se budete cítit sexy jako nikdy předtím.



Máte pocit, že erotické prádlo pro Vás není to pravé? Namísto korzetu oblečte sexy košilku. Něžné duše mohou obléct jemné krajky, sexy dračice průhledné síťky. Vsaďte na luxusní košilky!

Nezáleží na tom, který z kousků si vyberete, nejdůležitější je, abyste se Vy sama cítila dobře. Prádlo Vás sexy neučiní – sexy Vás učiní Vaše vlastní sebevědomí. Prádlo je jen prostředkem k dobrému pocitu ze sebe sama.



Nesmrtelné trendy!
Sledujete módní trendy? Pak jistě víte, že i když je v módě každou chvíli něco jiného, jsou kousky, které se nejen vracejí na vrchol módního žebříčku, ale nikdy z něj nemizí. O čem je řeč? Samozřejmě o košilích a halenkách! Dámské košile, halenky a spol. jsou základními kousky, bez kterých se neobejdete!

Jaké možnosti Vám košile a halenky dávají? Jsou skutečně tak univerzální, jak se říká?
Košile je základním kouskem šatníku, který je díky své univerzálnosti skvělým prvkem ke kombinování. Můžete ji obléct ke kostýmku nebo k džínům a nikdy nešlápnete vedle!

K jakým příležitostem a v jakém stylu halenku nebo košili obléct?

Pánský styl
Dámská móda inspirovaná pánským šatníkem se neustále v různých obměnách vrací na mola. Klíčovým prvkem jsou vždy košile. Zkuste košili zapnout až ke krku, obléct k ní kalhoty s vysokým pasem a puky, dolaďte vestou a kloboukem. Skvělá kombinace, která nikdy nevyjde z módy!

Klasika do kanceláře
K dámskému kostýmku košile či halenka zajisté patří. Pokud Vám firemní dress code nedovoluje experimentovat s celým outfitem, zkuste experimentovat s barvami a vzory právě na košili či halence.

Každodenní pohodlí
Říká se, že džíny a bílé tričko jsou nesmrtelnou kombinací, která bude vždy in. To stejné platí o džínech a bílé košili! Klasický look můžete oživit barevnými doplňky a vždy budete jiná.

Inovace!
Experimentujte! Košile a halenky přeci nemusíte nosit jen tak, jak je nosí všichni ostatní. Odlište se. Zavažte si košili na uzel před maxi šaty, ohrňte si rukávy, ozdobte límeček. Fantazii se meze nekladou a v módě to platí dvojnásob!

Pozor, pod košile a halenky byste měly vždy zvolit správné spodní prádlo! Nezapomínejte na správnou volbu barvy podprsenky pod světlé košile a vyhnete se faux pas!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.