RYOR má nové výrobky na ochranu pleti


Stárnutí pokožky neznamená pouze „biologické stárnutí“, ale i ,,stárnutí způsobené UV zářením neboli fotoaging“. Podívejte se na rozdíl mezi pokožkou na vnitřní straně paží, na zadečku a na obličeji! Vidíte ten obrovský rozdíl?

V místech, kde je pokožka relativně chráněná před vnějšími vlivy prostředí, zůstává až do zralého věku jemná, hladká a bez vrásek. Tam, kde je kůže vystavována slunci a světlu, horku i zimě – tedy hlavně na obličeji, je viditelně mnohem více zasažena, je unavenější a působí zhruběle.  A nemusí zrovna svítit slunce, aby UV záření pokožku ovlivňovalo. UV záření na pokožku působí i v případě běžného denního světla, a to dokonce i v případě oblačného a zamračeného počasí.    Proto je třeba chránit pokožku použitím denních krémů s vyšším ochranným faktorem. Zvláště v poslední době, kdy dochází ke zhoršování životních podmínek, zvyšuje se množství exhalací a snižuje se ochranná ozonová vrstva, jsou přípravky s vyšším SPF nutností.

Cílená ochrana pleti SPF 15 a SPF 30
Česká přírodní bylinná kosmetika RYOR vyvinula dva nové přípravky s vyšším faktorem. Duo-aktivní krém SPF 15 a Trio-aktivní krém SPF 30 jsou přípravky vhodné pro celodenní běžnou ochranu pleti i pro ochranu pokožky po aplikaci depigmentačních přípravků, např. Depigmentačního krému RYOR nebo Krému s ovocnými kyselinami RYOR.  



Kvalitní ochranné krémy dokáží výrazně zlepšit stav vrchních vrstev kůže a jsou nejlepším pomocníkem před kožními změnami. Jsou zde i další antioxidační složky, např. vitamin E. Tyto přípravky jsou ideální i pod make-up.

Duo – aktivní krém SPF 15, cena: 145 Kč
Polomastný denní krém s obsahem kyseliny hyaluronové, extraktem z mořských řas, bambuckým máslem a vitaminem E.

– vysoký stupeň ochrany pleti
– SPF 15
– zpomaluje rozpad kolagenu v pleti způsobený vlivem UV záření
– pro všechny věkové kategorie a všechny typy pleti
– kromě ochrany pokožky je zajištěna i hydratace
– dermatologicky testován

Více informací ZDE

Trio – aktivní krém SPF 30, cena: 165 Kč
Polomastný denní krém s kyselinou hyaluronovou,  extraktem z mořských řas, betaglukanem a vitaminem E.

– vysoký stupeň ochrany pleti
– SPF 30
– chrání pleť před UV zářením a působením volných radikálů
– kromě ochrany pokožky je zajištěna i hydratace
– pro všechny věkové kategorie a typy pleti včetně pleti velmi citlivé 
– dermatologicky testován

Více informací ZDE



Který z přípravků je pro můj typ pleti vhodnější? Výšku UV ochrany je vhodné zvolit dle fototypu pleti. V případě světlé pleti je určitě vhodnější silnější ochrana, tedy ideálně SPF 30. Tmavšímu typu pleti bude stačit SPF 15. Dalším faktorem pro zvolení vhodného přípravku je výskyt slunečního svitu. V případě slunečného počasí je totiž  lepší volit ochranu vyšší.  Mám už svůj oblíbený krém a nechci ho měnit. V případě, že už máte svůj oblíbený denní krém RYOR, který vám vyhovuje, ale neobsahuje vysokou UV ochranu, stačí denní krém překrýt Duo-aktivním krémem SPF 15 nebo Trio-aktivním krémem SPF 30. V případě mrazivého a zároveň slunečného počasí je lepší přípravky překrýt ještě mastnějším ochranným přípravkem.

Více informací na www.ryor.cz.
Pokud nevíte, jak pečovat o svoji pleť, navštivte kosmetickou poradnu na www.mujryor.cz.
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.