Revoluce v žehlení prádla je tu!

20.11.2013 | Bydlení | Nákupy

Základem výbavy každé ženy je žehlička, to nám dá jistě za pravdu každá z Vás. A určitě budete souhlasit také s tvrzením, že každá z nás chce trávit žehlením co nejméně času, a přitom ošetřovat své oblečení tím nejlepším. A to nejlepší je tu!

Jedna teplota pro všechny materiály

Žehlení patří mezi nepopulární domácí práce, kterým chceme věnovat co nejméně času. Jenže bez této povrchové úpravy je naše oblečení - tedy s výjimkou nežehlivých kousků prakticky nenositelné. Ale naštěstí především pro nás, milé dámy, protože pánové zase tolik nežehlí, je tu nová řada napařovacích a systémových žehliček Philips Perfect Care, díky níž je žehlení mnohem rychlejší, pohodlnější a v neposlední řadě také bezpečnější.

Použitá totiž revoluční technologie OptimalTemp, která udržuje žehličku při jednom nastavení teploty vhodném pro všechny druhy látek – bavlnou počínaje a vlnou konče. S novou žehličkou z inovativní řady Perfect Care můžete žehlit, aniž byste musely sledovat, zda máte správně nastavenou teplotu. Na třídění oblečení podle materiálů a na marnění času čekáním, až se žehlící plocha upraví na vhodnou teplotu, můžete zapomenout. A co víc, pokud se náhodou při žehlení zamyslíte, Vašemu oděvu nehrozí spálení. I když zůstanete s hlavou v oblacích déle než 5 minut.

Vyberte si tu pravou

Rodina žehliček Perfect Care je poměrně početná, a proto si každá z nás může zvolit typ žehličky, který bude nejvíce vyhovovat našim individuálním potřebám. Pojďme si jednotlivé typy alespoň krátce představit, ať víte, z čeho můžete vybírat.

Parní generátor PerfectCare Expert je ve srovnání s běžnými parními generátory mnohem úspornější a navíc se může pochlubit velice praktickým a snadno doplnitelným zásobníkem na vodu.

Že ráda žehlíte u televize? V tom případě je pro Vás mimořádně tichý parní generátor PerfectCare Silence jako stvořený.


Jestliže nemáte doma příliš mnoho místa na skladování, parní generátor PerfectCare Pure Vás zaujme svou téměř poloviční velikostí a také lehkostí. Kromě toho se může pochlubit tím nejefektivnějším systémem na odstraňování vodního kamene na světě. Nebaví Vás neustále doplňovat vodu? Pro Vás je tu Parní generátor PerfectCare Aqua! Je navržen pomoct zaneprázdněným rodinám žehlit velké množství prádla co nejrychleji diky extra-velkému zasobníku na vodu, který má objem 2.2 litru, umožní 3 hodiny žehlení bez přestávky.

Nejvyšší doporučení...

Jen pro zajímavost, řada Perfect Care byla testována a schválena vedoucími textilními organizacemi, včetně Woolmarku - světově nejznámější textilní značky, která dala modelům s technologií OptimalTemp to nejvyšší doporučení.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.