Chytrá žena ví, jak si ušetřit čas pro sebe


Péče o domácnost je stále spíše úlohou nás, žen. Usnadněte si tedy své domácí povinnosti a myslete na sebe!

Žehlení možná patří k oblíbenějším domácím pracem, nicméně vyžaduje hodně času, pokud má stát výsledek skutečně za to. Obzvláště v létě, kdy je nám i bez páry z žehličky horko, byste jistě ocenila rychlost. Zařiďte si to tak, abyste měla prádlo vyžehleno a vydesinfikováno kvalitně a v krátkém čase! Ušetřete si čas pro sebe a pro své nejbližší. Šetřete svou ženskou energii!

S parní mašinou bude hotovo během chvilky!
Žehlení s parním generátorem Easy Russell Hobbs jde velmi snadno a navíc s minimálním úsilím. Tato netypická žehlička disponuje spoustou praktických funkcí a zároveň Vám usnadní práci. Žehlení Vám půjde samo! Tento parní generátor má rychlou funkci nahřátí, k žehlení je připravený do 2 minut. Pokud při žehlení dojde pára, snadno ji doplníte do 1200ml zásobníku vody. Generátor je vybaven keramickou žehlicí plochou pro lepší skluz, a žehlení košil nebo žehlení těžko dostupných míst – včetně lnu a džínoviny tak jde opravdu snadno. 

Pokud klasiku, tak jedině stylově!
S unikátní a extra výkonnou žehličkou Power steam ultra Russell Hobbs dosáhnete snadnějšího žehlení v kratším čase! Díky příkonu 3100 W se nahřeje až o 15% rychleji a má o 50% hladší skluz. Má super hladkou keramickou desku, která si poradí s opravdu hodně pomačkaným prádlem, s džínovinou, lnem, či poctivou bavlnou. Unikátní špička se žlábkem vám umožní dostat se opravdu ke všem místům kolem zapínání a dá Vašemu oblečení profesionálně vyžehlený vzhled. Umí vydat skutečně silný ráz páry, a to oi ve vertikální poloze. Navíc vypadá velmi sofistikovaně a elegantně.

S bezdrátovou kráskou můžete žehlit, kde chcete!
Bezdrátová žehlička Supereme Steam Russell Hobbs přináší skutečnou inovaci v žehlení. Znáte to, žehlit se dá jen tam, kam dosáhne kabel. A někdy je to opravdu otravné. Řešení je asle velmi snadné! Stačí si pořídit tuto praktickou bezdrátovou žehličku, která má i verikální napařování, takže snadno vyžehlíte i pověšené prádlo, záclony či čalounění. Žehlička je navíc vybavena skvělou funkcí anti-drip, která zabraňuje tomu, aby na vyžehlené částí nechtěně odkapávala voda. Velice pohodlné je i to, že disponuje samočistící funkcí a má zabudované odvápňování. Bezdrátová Žehlička je zasazena do Základna s chytrým světelným kroužkem, upozorní, zda se žehlička zahřívá, je připravená k použití nebo potřebuje dobít. 

Ať už máte žehlení rády nebo ho nesnášíte, čerstvě vyžehlené prádlo, kterého dosáhnete díky některé z námi doporučených žehliček Russell Hobbs, se vám bude zcela jistě zamlouvat. Objevte kouzlo snadného a rychlého žehlení! Udělejte něco pro sebe, dámy. Vždyť si to zasloužíte!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.