Přírodní parfém od Weledy vás zahalí do skutečné vůně


Základem parfémů Weleda jsou 100% éterické oleje.

K výrobě parfémů se používají pouze přírodní suroviny. Weleda do svých produktů využívá pupalku, rakytník, divokou růži a granátové jablko, vše v certifikované BIO kvalitě.

Pouze přírodní suroviny

Všechny parfémy Weleda jsou nositelem certifikátu přírodní a BIO kosmetiky NATRUE a vznikly bez použití hliníkových solí a složek blokujících volné dýchání pokožky. Neobsahují umělé konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů. Koncentrace vonných surovin v parfémech je 5%, podobně jako v kolínské vodě s lehkou intenzitou vůně.

Parfémy jsou dílem láskyplné ruční práce voňavkářů. „Vývoj vůní je ve Weledě týmová práce. Nejprve náš interní tým odborníků stanoví stručnou charakteristiku vůně, podrobně popíše, jak by produkt měl vonět a čeho by měl dosáhnout: Jaké pocity by měl vzbuzovat? S jakými problémy by měl umět pomoci? Potom začneme tvořit,“ přibližují svoji práci odborníci z německé Fragrance Competence Centre. Ti úzce spolupracují s pěstiteli aromatických rostlin.

Vůni léta, exotiky, romantiky, nebo svěžesti?

Parfém Jardin de Vie – onagre je v řadě parfémů Eaux Naturelles novinkou. Vůně vás obklopí atmosférou vlahého letního podvečera, a to díky svěží květinové vůni magnólie s pikantně svěžím kardamomem a unikátně sametovým santalovým dřevem.

vune Jardin de Vie – onagre

Vůně Jardin de Vie – rose s nádechem romantiky a poezie je inspirovaná vůní řady Růžové péče o pleť. Jemná květinová vůně růže a pelargónie vonné v kombinaci s opulentními tóny kvítků ylang-ylangu evokuje krásu a harmonii.

Jardin de Vie – agrume, inspirovaná vůní řady Rakytníkové tělové péče, pro vás zachycuje sluneční paprsky prosvětleného dne. Svěží, vitální kompozice s ovocnou vůní grapefruitu a mandarinky a sytými tóny santalu vás přenese do bezstarostných slunných dní.

Vůně Jardin de Vie – grenade, inspirovaná řadou tělové péče s granátovým jablkem, pochází ze světa exotických vůní. Smyslná, ženská kompozice s ovocnou vůní pomeranče a davany, připomínající mango, je doplněna orientálním tónem vanilky.

parfem Jardin de Vie

Od léčiv ke kosmetice

Značka Weleda započala svou činnost už v roce 1921 jako zařízení pro výzkum a studium antroposofické medicíny, kterou dnes známe jako celostní medicínu stimulující organismus, aby se vyléčil sám. Od přírodních léčiv byl už jen krůček k péči o krásu, založené na výtažcích z rostlin. V současnosti Weleda nabízí více než 120 přírodních kosmetických produktů pro péči o vlasy, tělo, pleť, kojeneckou a dětskou pokožku, vyrobených pouze z těch nejčistších dostupných přírodních surovin. Weleda dodržuje nejvyšší standardy kvality. Klade důraz na ekologii a zodpovědnost. Jejím mottem je Weleda v souladu s člověkem a přírodou.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.