Granátový olej pro krásnou a pružnou pleť

13.10.2016 | Jak být krásná | Nákupy | Pleť

Stále více žen se odvrací od průmyslově vyráběné kosmetiky a dává přednost přírodním přípravkům.

Kromě toho, že tím chrání své zdraví, přispívají také k ochraně přírody. A tyto hodnoty vyznává i společnost Weleda vyrábějící kvalitní pleťové přípravky.

Jednou z přírodních ingrediencí, na kterou Weleda vsadila, patří granátové jablko. V mnoha kulturách jsou léčivé účinky granátového jablka známé už po tisíce let. Granátovník pochází ze starověké Perské říše, na jejímž území je dnes Řecko, Turecko, Írán a Irák. Stále se pěstuje zejména ve Středomoří, na Středním východě a v Indii. Tyto kultury už od dávných dob vnímají granátové jablko jako symbol krásy, plodnosti, smyslnosti a síly.

Granatove jablko je v mnoha kulturach symbolem krasy, plodnosti, smyslnosti a sily.

Granátovým jablkem nejen proti vráskám

V našich končinách granátové jablko nepatří mezi běžně konzumované potraviny, což je ale pro jeho pozitivní účinky na naše zdraví škoda. Někomu nesedí specifická chuť, někoho odrazuje poněkud vyšší cena, jinému vadí zrníčka. Ale ty jsou z celé rostliny to nejzdravější. Právě olej z těchto zrníček využívá Weleda ve svých kosmetických přípravcích, a to dokonce v BIO kvalitě.

Regeneracni olej Granatove jablko obsahuje unikatni kombinaci ucinnych latek, ktere zabranuji starnuti pokozky a napomáhají jeji regeneraci.

Kosmetika s granátovým jablkem podporuje přirozenou pružnost pleti, zjemňuje vrásky a eliminuje negativní vlivy prostředí. 100% přírodní olej z granátového jablka díky vysokému obsahu polyfenolů dokáže podpořit obnovu buněk a intenzivně regenerovat pokožku. Pokožka je po použití napnutější a vyhlazená. Olej také napomáhá také předcházet projevům stárnutí a podporuje elasticitu a pevnost pokožky. Používá se k ošetření pokožky po koupeli či sprchování.

Značka Weleda založila na účincích granátového jablka celou svou kosmetickou řadu. Granátový olej používá v kombinaci s dalšími vzácnými ingrediencemi, jako je například arganový olej z Maroka. V Regeneračním oleji Granátové jablko je zase olej ze semen granátového jablka smíchán s jojobovým, sezamovým nebo makadamovým olejem, čímž vzniká unikátní kombinace účinných látek, které zabraňují stárnutí pokožky a napomáhají její regeneraci. V nabídce najdete také zpevňující krémy na obličej, sprchový gel a další produkty k pěstění celého těla.

Pletova pece Granatove jablko zjemňuje vrasky a vyhlazuje plet.

Prvotřídní kvalita z rodinných farem

Zdroj dokonalého BIO oleje ze semínek granátového jablka Weleda nalezla v odlehlé oblasti Kayseri v turecké Cappadocii, kde se nachází malé rodinné farmy s 10 až 25 hektary tradičně pěstovaných granátových jabloní. Stovka farmářů tu pro Weledu produkuje zhruba dvě tuny vysoce kvalitního BIO oleje ze semínek granátového jablka. Pro firmu Weleda je etické hospodaření, podpora trvale udržitelných zemědělských metod a důraz na tu nejvyšší kvalitu naprostou samozřejmostí.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.