Erotické pomůcky vyženou z postele nudu!


Vloudila se k Vám do postele nuda? Vyžeňte ji erotickými pomůckami! Toužíte po zpestření Vašich milostných prožitků? Také v tomto případě Vám erotické pomůcky zaručeně pomohou! Chce to jen vybrat ty správné. Kde je pořídíte? Poradíme!

Diskrétní nákup
Nákup erotických pomůcek představuje pro většinu naší populace velmi rozpačitou záležitost, především pro její ženskou část. Pokud se stydíte nakupovat erotické pomůcky v klasickém kamenném obchodě, nemusíte do něho chodit s maskou na obličeji. Existuje totiž mnohem jednodušší řešení, a to nákup v internetovém obchodě. Levně, rychle a přitom diskrétně si můžete pořídit své vlastní hračky pro dospělé například prostřednictvím webových stránek www.sexshop.cz.

Expandující svět erotických hraček 
Sortiment obchodů s erotickými pomůckami se neustále rozšiřuje. V případě internetového obchodu www.sexshop.cz toto tvrzení platí dvojnásob. V jeho nabídce zboží totiž najdete mnohem více než obyčejné vibrátory, nafukovací panny, kondomy, lubrikační gely, porno filmy, nebo erotické prádlo. Zajímá Vás, co dalšího si tu můžete pořídit? Nechte se tedy zlákat ke krátké procházce vzrušujícím světem erotických hraček, kterou zakončíme velkým překvapením, které ocení především náruživé dámy!

Smyslné i divoké hry
Začněme velmi zlehka, a to potřebami určenými ke smyslným erotickým hrám. Pokud toužíte po zajímavém milostném prožitku, můžete načerpat inspiraci v sekci pomůcek určených pro clinic sex a pořídit sobě nebo své partnerce slušivý sexy obleček. Nebo Vás láká tajemná zkratka BDSM zahrnující bondage (svazování), disciplínu, dominanci, submisi a sadomasochismus? Najdete zde vše. Od krásné hedvábné šálky, kterou jemně svážete svůj protějšek, přes pouta, až po latexové oblečky, obojky, roubíky, bičíky, důtky a plácačky. Záleží jen na Vás a na Vašem partnerovi, či partnerce, co budete ke svým hrám potřebovat. 

Nápaditý erotický nábytek promění Vaši ložnici ve žhavou oázu plnou vášnivého sexu. Stačí jediný pohled a hned budete vědět, jak ho použít. Fantazii se meze nekladou. 

Má Váš partner problémy, nebo je brzy unavený? Dejte mu ještě šanci. Pořiďte mu vakuovou pumpu, nebo se posaďte na love machine a naplno rozjeďte svou divokou noc! Když se na Vás bude dívat, jak si užíváte, určitě se k Vám přidá! Že toužíte po něčem úplně jiném? Jen si v klidu virtuálně zalistujte všemi sekcemi erotických pomůcek na stránkách obchodu www.sexshop.cz!   

Ať žijí vibrátory!
Vibrátor nepopiratelně patří mezi nejznámější erotické pomůcky vůbec. Jedná se o vibrující zařízení, které je určené ke stimulaci erotogenních zón. Tyto milé společníky můžeme rozdělit hned podle několika kritérií. Například podle toho, kterou oblast ženského pohlavního ústrojí stimulují, na klitorální, vaginální a anální. Kromě „dámských“ diskrétních společníků dále existují vibrátory pro pány, například Wild Thing (v překladu divoká věcička) stimulující prostatu. V této sekci erotických pomůcek najdete klasické i luxusní vibrátory, vibrační vajíčka, tzv. dvojáky (určené pro vaginální i anální stimulaci), anální kolíky, dilda (realistické nevibrační napodobeniny penisu), stejně jako rotační a perlové vibrátory. Pro opravdové sexuální hračičky jsou určeny celé sady vibrátorů. Pokud náhodou nebudete vědět, jak s některým z vibrátorů, případně jiných pomůcek, zacházet, máme pro Vás dobrou zprávu. Součástí prezentace výrobků v internetovém sexshopu jsou také instruktážní video-ukázky.

We-vibe
A to nejlepší nakonec! Milé dámy, nyní přichází na řadu slíbené překvapení. Co se za ním skrývá? První erotická pomůcka na světě, která umožňuje ženě při souloži stimulovat vibrátorem klitoris a G bod současně! We-vibe je naprosto revoluční luxusní výrobek společnosti Standard Innovation Corp, který za svůj design a především funkčnost získal již několik světových ocenění, se může stát také Vaším spolehlivým průvodcem rajskou zahradou rozkoše. Tato špičková erotická pomůcka vyrobená z čistého lékařského silikonu, která Vás vpustí do světa nových prožitků, vydrží v provozu přes 2 hodiny. Jen pro zajímavost tento účinný vibrátor se pyšní prestižním oceněním NEJPRODÁVANĚJŠÍ VÝROBEK ROKU 2009. 
Od pátku je pro Vás připravena speciální nabídka: 3v1 We-vibe II + zdarma lubrikační gel + zdarma vibrátor za cenu 2195,- Kč! A to je hned o důvod víc, proč se nechat svést a vyzkoušet, co tyto kouzelné věcičky dokážou, nemyslíte?


www.sexshop.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.