Pořiďte si koupelnu snů ve stylu Francie

10.12.2015 | Bydlení | Nákupy

Koupelna patří k místům, které každý navštíví několikrát za den. Patří i k místům, kde se dá výborně relaxovat. Už proto by se mělo dostat více pozornosti koupelnovým doplňkům, které dotváří celkový vzhled interiéru a navodí tu správnou atmosféru.

V současné době jsou na trhu různé koupelnové doplňky, ale jak si mezi nimi vybrat takové, které nás na první pohled osloví? Zajímavou volbou je měď, která jako koupelnový doplněk představuje pro domácnost luxusní, ale i praktickou záležitost. Málokdo ví, že právě měď má samočistící účinky a sama o sobě je antibakteriální.

luxusni mosazna sprcha

Ideální je použití materiálu na různé vodovodní baterie. Webové stránky www.water-fall.cz nabízí baterie Antique Marble a Bamboo s měděným umyvadlem. Pokud máte v oblibě opravdu neotřelé věci, v nabídce naleznete nezvyklé, designově zajímavé výrobky v prvotřídní kvalitě.

Atraktivní keramika je stále v módě

Do módy se dostávají retro výrobky a výrobci umyvadlových baterií Lavande. Páková umyvadlová baterie s keramickou pákou je vyrobená s mosazi s povrchovou úpravou antického bronzu, ten baterii dodá ten správný nádech minulosti. Součástí řady Lavande jsou i vanové baterie také s úpravou antického bronzu. Ozdobné keramické krytky jsou u ruční sprchy, která má 150 centimetrů dlouhou hadici. Samozřejmostí je přepínání mezi hrdlem a sprchou. Firma za výrobky ručí pět let.

umyvadlova baterie Levande

Tropický ráj u vás doma

Další zajímavou záležitostí jsou umyvadlové sety z řady Bamboo Bronze. Například hnědý designový umyvadlový set Bamboo Bronze z tvrzeného skla. Průměr umyvadla je 42 centimetrů a na výšku měří 14 centimetrů. Celkový vzhled dotváří vnější broušení technikou frosty. Součástí umyvadla je baterie Bamboo, která obsahuje keramickou kartuš o velikosti 35 milimetrů a je vyrobená z masivní mosazi. Povrch baterie je bronzový. Set se nabízí včetně bronzové výpusti a bronzového kroužku pod umyvadlo.

medene umyvadlo s bronzovou baterii

Pořiďte si koupelnu snů ve stylu Francie

Výjimečnou řadou, kterou si můžete prohlédnout na www.waterfall-products.cz jsou mosazné baterie Antique Marble. Koupelnová série v antickém stylu s měděným nádechem vás doslova vtáhnou do minulosti s čistotou sobě vlastní. Měděné odlesky, které dávají designu nádech mramoru, zajišťuje povrchová úprava s tmavě hnědým zabarvením. Výhodou této řady je to, že povrch skryje vodní skvrny a oproti chromu vyžaduje menší péči.

Naladili jsme vás na změnu stylu vaší koupelny? Tak na co ještě čekáte?

     logo Waterfall

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.