Pomocník pro pravé chlapské ruce


Podle mužů jsou ženy věčně nespokojené. Nelíbí se jim termín dodávek domácích oprav, které manžel slíbil, mají připomínky k vykonanému dílu a ještě nechápou, že při práci se hold každý pořádný chlap trochu (někdy i trochu víc) ušpiní. Naštěstí řešení existuje, jen si musíme vzít ponaučení od starších generací.

„Když jsem řekl, že to udělám, tak mi to nemusíš každého půlroku připomínat“, říká jeden z klasických vtipů na téma soužití žen a mužů. Je pravdou, že muži neradi pracují pod tlakem. K tomu, aby bylo dílo dokonalé, k němu potřebují přistoupit s chutí. A ta nepřichází jen tak, natož na povel hudrující manželky. Jenomže jak rády by ženy byly milujícími chválícími partnerkami, kdyby stačilo o pomoc požádat jednou a moci se spolehnout, že to udělá včas.

Pochvala je nejlepší odměnou

Pokročme v představách dále. Nějakou zázračnou konstelací hvězd a slunečního svitu a ideální vlhkosti se stalo, že plot je natřený, vrzající dveře nevržou a zimní gumy jsou uloženy v uklizeném sklepě. Zkušené ženy chválí, chválí a chválí a za odměnu připraví k obědu mužovu oblíbenou pochoutku. Méně zkušené pochválí, avšak hned začnou upozorňovat na stav mužova oděvu, nutí ho se svléknout, což on vůbec nechápe. Svlékat něco, co jsem si před pár hodinami oblékl? Proboha proč? Jen žena se svatozáří kolem hlavy by na takovouto otázku nezapíchla prst do nejviditelnější skvrny a nezačala důrazně vysvětlovat. Muž, tak pyšný na to, že úkol splnil, čeká odměnu ve formě pusy, pohlazení a objetí. Když toto nepřichází, chopí se iniciativy sám. S jakým překvapením se ale dočká odmítnutí. „Podívej se na ty ruce“, odtáhne se štítivě partnerka a muž si v tu ránu připadá ne jako chlap, co dodržel slovo a předvedl svůj um, ale jako malý žáček poškoláček, což k partnerské idylce rozhodně nepřispěje. Ženy si bohužel leckdy neuvědomují, že dospělé muže nelze vychovat, pouze dobře míněnými radami totálně otrávit. Lze je však vcelku snadno na změnu návyků navést. Zvlášť, když je tak učiněno nenápadně, aby si muž nepřipadal káraný a znevažovaný.

Solvina – inovovaná klasika

Až se zase potají či naopak hezky nahlas, ať to nechápavý muž slyší, žena rozpláče, možná by si měla vzpomenout na to, co fungovalo u jejích rodičů. Nechat odplavit vztek a zavzpomínat na své rodiče – tedy na ty hezké chvilky, ne na to, jak maminka rozbila talíř s nedělním obědem, protože se tatínek v garáži zapovídal s lahví dvanáctky... Neměl tam kromě zásob piva, olejů do auta, ředidel a lepidel také Solvinu? Solvina v drivejsim obalu

Třeba jste někdy slyšeli říkat: „To už pustí jedině Solvinou“, mladší ročníky už však možná netuší, co si pod tím představit.

Solvina - myci pasta v novem obalu

Solvina, pomocník pro kutily, zahrádkáře a vlastně všechny muže, synonymum pro nejznámější mycí pasty, se dá koupit i dnes.

Solvina oslavila minulý rok 60 let na trhu a na rozdíl od jiných šedesátníků je v lepší formě než kdy dřív. Možná si pamatujete na klasickou vůni (skutečně to lze nazvat vůni?) Solviny. Tak i ta se změnila, vybírat lze nyní buď z vůně jehličí, nebo citrusů. A v čem je kouzlo Solviny? Především v její abrazivní, tedy brusné schopnosti pilin. Je tedy založena na účincích přírodních látek. Zároveň je doplněna o zvláčňující látky na bázi glycerinu nebo konopného oleje, takže už se žena nemusí obávat, že by ruce jejího muže při objetí posloužily jako tělový peeling. :-)

Od roku 2003 existuje Solvina i ve formě gelu. Název byl doplněn o podtitul „pro chlapské ruce“, tedy takové, který by rád měl každý muž. I ten, který v práci vezme do ruky maximálně kancelářskou myš.

Solvina profi - tekuta myci pasta

A není to přesně to, po čem touží také ženy? Po pevné mužské náruči, která je schová před všemi příkořími světa – tu emancipace ještě ničím nenahradila. Čím více bude muž oceněn za svou sílu a šikovnost, o to jednodušeji se ženy dočkají pomoci. A spokojení budeme ve finále všichni, ne?

Všechny produkty Solviny najdete v internetovém obchodě výrobce www.zeniteshop.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.