Podzimní novinky od Nobilis Tilia


Letošní podzimní novinky od Nobilis Tilia Vás jistě zlákají k jejich vyzkoušení - jsou jimi Hyaluronové sérum pro vyhlazení a omlazení pleti...

...mokřadkový olej pro bohatou výživu, hydrataci a ochranu pleti a Olej z jadérek vinných hroznů lisovaný za studena pro hydrataci a zpomalení stárnutí pleti a také pro pozitivní účinky na metabolické procesy v těle. Hyaluronové sérum i Mokřadkový olej jsou navíc s certifikací CPK, takže se nemusíte obávat častých alergenů, jako jsou syntetická barviva či konzervanty.

Hyaluronové sérum – jen pár kapek pro krásu

Výborné hydratační účinky, viditelné vyhlazení a omlazení pleti – nejdůležitější vlastnosti nového Hyaluronového séra. Sérum blahodárně působí na pokožku a již po několika minutách působení zlepšuje pružnost a elasticitu pleti, vyhlazuje ji a pomáhá udržet její mladistvý vzhled.
Sérum obsahuje vysoké množství kyseliny hyaluronové, která umí zadržovat v pokožce vlhkost a vytváří na pokožce propustnou ochrannou vrstvu, bránící dlouhodobě vysoušení. Kyselina hyaluronová je nejdůležitější složkou struktury pokožky a podílí se na její pevnosti. Díky přirozenému procesu stárnutí pleti ubývá této zázračné kyseliny a tedy i hydratace, pokožka stárne, ztrácí svoji pružnost a vláhu. Sérum pleti dodává kyselinu hyaluronovou a přispívá tím ke zvýšení hydratace. Vodné sérum dále obsahuje extrakt z přesličky, která urychluje obnovu pleti a vyrovnává drobné nedokonalosti, jako jsou vrásky či drobné jizvičky třeba od akné. Přeslička je totiž zdrojem organicky vázaného křemíku, který v pleti stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, takže pleť okamžitě vypíná a zpevňuje.
Hyaluronové sérum lze použít nejen k péči o obličej, ale celé tělo. Například ho lze smíchat s Měsíčkovým krémem nebo gelem a směsí potírat ekzematickou nebo podrážděnou pokožku. Výborné je také pro rychlou regeneraci po holení či depilaci, pár kapek séra při rýmě zvlhčí nosní sliznici a ošetří odřeniny kolem nosu. Účinné je také jako prevence vzniku jizviček, strií a různých kožních novotvarů.
Hyaluronové sérum má certifikaci CPK – neobsahuje tedy potenciální alergeny, jako mohou být syntetická barviva či konzervanty. Je vhodné kombinovat například s Arganovým olejem či Arganových krémem, který pleti dodá potřebnou hydrataci a silně podporuje regeneraci, nebo s Mokřadkovým olejem, další letošní novinkou.

Mokřadkový olej - bohatý zdroj výživy a účinné ochrany pleti

Díky výjimečně silným antioxidačním účinkům Mokřadkový olej pleť účinně chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a výrazně posiluje její odolnost. Dodává pleti řadu důležitých látek nezbytných pro její výživu, intenzivně ji regeneruje a také hydratuje. V porovnání s Jojobovým olejem jsou jeho hydratační účinky ještě vyšší. Také mastné kyseliny jsou v Mokřadkovém oleji spojené méně silnými vazbami, proto se lépe vstřebává a je pokožkou efektivněji využitelný.
Výhodou také je, že Mokřadkový olej je dobře odolný vůči teplu. Vyšší teplota totiž může způsobit žluknutí a tedy znehodnocení oleje. Mezi přírodními oleji je také nejméně náchylný k oxidaci, takže na rozdíl od jiných olejů zůstává po dlouhou dobu bohatým zdrojem všech živin a bioaktivních látek.
Mokřadkový olej se dokonale vstřebává, proto je ideální pro péči o všechny typy pleti. Je výbornou alternativou pleťového krému či mléka. Také tato novinka má certifikaci CPK.

Olej z jader vinných hroznů – nyní lisovaný za studena 

Vzácný olej z jadérek vinných hroznů je lisovaný za studena, takže si uchovává všechny důležité bioaktivní látky a tedy i své mimořádné vlastnosti. Mezi rostlinnými oleji má nejvyšší podíl kyseliny linolové, která se významně podílí na řadě metabolických procesů v celém těle. 
Podle odrůdy, z níž se olej získává, má barvu žlutou, žlutozelenou až zelenou. Má poměrně řídkou konzistenci, proto se hodí i k ředění hustších olejů.
Při vnějším použití oceníte zejména jeho rychlé vstřebání, při němž se nezanáší póry, nezanechává pocit mastnoty a zadržuje v pokožce vlhkost. Olej podporuje regeneraci, dodává pleti vláhu a řadu výživných a pečujících látek. Má také vliv na zpomalení stárnutí pleti.
Olej z jader vinných hroznů má nasládle trpkou chuť a příjemnou hroznově oříškovou vůni, podobá se tak velmi vínu. Podle toho také poznáte, že byl lisován za studena, rafinovaný olej nemá totiž chuť ani vůni výraznou. Je bohatý na omega-6 mastné kyseliny, které pomáhají udržovat normální hladinu cholesterolu v krvi. Díky obsahu proanthokyanidinu má také antioxidační a antibakteriální vlastnosti. Výjimečný je dále tím, že obsahuje silný antioxidant resveratrol, u nějž jsou prokázány účinky proti vzniku rakoviny a předčasnému stárnutí buněk. Olej také zklidňuje trávicí trakt.
A to samozřejmě není od Nobilis Tilia všechno! Přední český výrobce aromaterapeutické přírodní a bio kosmetiky nabízí ucelené řady péče o pleť i celé tělo pro ženy, muže i děti. Celý sortiment najdete na http://eshop.nobilis.cz/, kde je i e-shop pro pohodlné nakupování z pohodlí domova.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.