Nejvyšší čas na jarní očistu a regeneraci


Jaro je ideální čas, abychom si udělali pořádek nejen ve svých věcech, ale také ve svém těle. Že jste to ještě nestihli? Výtažky ze vzácného keře Eleutherococc Vás dostanou po dlouhé zimě znovu do formy.

Síla kořene Eleutherococc
Kopřivový čaj z mladých rostlin nebo předvelikonoční půst patří mezi osvědčené recepty našich prababiček na potřebnou regeneraci a jarní očistu lidského těla. Také zjišťujete, že kopřivy už dávno vyrostly a letošní Velikonoce také skončily? Nic není ztraceno, jarní detoxikaci organismu můžete ještě stihnout. Pokud se cítíte po zimě vyčerpaní, anebo dokonce trpíte poruchami spánku či koncentrace, doporučujeme Vám vyzkoušet sílu kořene asijského keře Eleutherococc, které posilují obranyschopnost organismu, podporují imunitní systém a napomáhají detoxikaci. Kromě toho výtažky z eleutherococcového kořene působí preventivně proti nachlazení, pomáhají udržovat normální hladiny cholesterolu v krvi a mají další příznivé účinky na naše zdraví.

Elixíry zdraví z nitra přírody
Tekutý extrakt z drceného eleutherococcového kořene ve 30 % alkoholu se stal velmi oblíbeným preparátem, a to nejen pro své účinky, ale také svou příznivou cenu a snadné užívání ve formě kapek. Extrakt se užívá orálně po jídle. Koupit si můžete také samotný kořen určený k domácí přípravě čaje. Čaj a extrakt z asijského keře Eleutherococc nejsou jedinými životabudiči, kteří dokážou zbavit naše tělo škodlivin a probrat ho ze zimního spánku. Šťáva z Aloe Vera se rovněž těší velké oblibě. Posílení imunitního systému můžete dále napomoci užíváním vitamínu C v prášku.


Eleutherococcový extrakt a šťáva z Aloe vera.

Regenerační séra pro krásnou pleť
V internetovém obchodě, kde extrakt z drceného eleutherococcového kořene a ostatní potravinové doplňky na jarní očistu koupíte, nás dále zaujala regenerační obličejová séra vyrobená z přírodního lecitinu s přídavkem rostlinných olejů bez obsahu chemických konzervantů. Lipio-Sérum Neutrální, stejně jako Lipio-Sérum Růže, Santál nebo Heřmánek regenerují a zjemňují pleť, optimalizují funkci pokožky včetně produkce tukových žláz, zesvětlují pigmentaci a chrání pleť před UV zářením.         


Lipio-sérum Růže a Heřmánek.

Buďte zdravá uvnitř a krásná navenek! Potravinové doplňky a přírodní kosmetiku koupíte na www.prirodni.cz.  

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.