Plesová sezóna je tady! Jak mít dokonalé vlasy?


Rok se s rokem sešel a plesová sezona je opět tady! Mnoho z nás se chystá na maturitní plesy, někteří dostali pozvání na věneček, který je zakončením tanečních kurzů a zapomenout nesmíme ani na večírky konané u různých příležitostí.

Možná i vy jdete na nějaký ples a jak už to tak u žen bývá, chcete být jednoduše perfektní. A když říkáme perfektní, tak tím máme na mysli dokonalé od hlavy až k patě. Každá žena nám jistě potvrdí, že celkový look se skládá nejen ze společenské róby, ale i vhodného líčení, obuvi a samozřejmě i účesu. A právě vlasy jsou pro mnohé ženy největším kamenem úrazu.

Jaký účes zvolit?

Před přípravou na ples řešíme mnohé: vybíráme slušivé šaty, ve kterých se budeme cítit nejen pohodlně, ale i přitažlivě. Zároveň k nim ladíme boty, které musí být komfortní, abychom v nich vydrželi nejen na parketu, ale i při rozhovoru s přáteli a nějakým lahodným mokem ve skleničce. Další kapitolou je líčení, které musí odpovídat nepsaným pravidlům a zároveň podtrhovat naši krásu. A v neposlední řadě je tu účes, který musí vše doplnit a stát se onou pověstnou třešničkou na dortu.

Lámete si hlavu nad tím, který účes si na ples vybrat? Chcete-li poradit, pak vsaďte na jednoduchost v podobě rozpuštěných rovných vlasů. Divili byste se, ale vlasy rovné jako hřebíky, které již na první pohled působí upraveně a uhlazeně, jsou v současné době velice trendy. A která žena by nechtěla jít s dobou, že?

Zdravá a lesklá hříva upoutá pozornost

Určitě víte, že vlasy jsou vizitkou každé ženy. Stačí jediný pohled a všem bude jasné, kolik času věnujete jejich péči. Budou-li vaše vlasy krásně lesklé a plné života, pak nikdo nebude pochybovat, že o svůj vzhled dbáte.

Nač se stresovat s přípravou složitého účesu, když k dokonalosti stačí tak málo? Jen si rozpustit vlasy a dopřát jim kýženou hladkost. Nemáte-li vlasy rovné od přírody a nepatříte k těm šťastnějším, vezměte si na pomoc šikovného vlasového pomocníka, tedy žehličku na vlasy.

zehlicka na vlasy Remington

NÁŠ TIP:  Až do konce ledna se můžete zapojit do soutěže se značkou Remington, se kterou můžete vyhrát jednu ze tří kvalitních žehliček na vlasy. S nimi pak bude úprava vašich vlasů doslova pohádka.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.