Jak na umělé řasy


Svůdný pohled je k nezaplacení. Oči dokážou na první pohled opravdu zaujmout. K tomu Vám dopomohou umělé řasy. Uvidíte, že se vám oči nádherně otevřou a vy budete vypadat stále přirozeně, ale přece jen o něco lépe. Stačí pouze znát ten správný návod a ten pro Vás má Vaše Atraktivní.cz.

Nedejte na zkušenosti ostatních. Každá jsme jinak šikovná a ,,učený z nebe nespad“. Chce to trénovat a zkoušet. Rozhodně si řasy nelepte hodinu před party nebo plesem. Nemusíte nakoupit dvacet párů drahých řas. Stačí Vám jedny až dvoje kvalitní. Jeden pár, pokud se správně odlíčí a očistí, může vydržet až na třikrát.

Budeme potřebovat: umělé řasy, lepidlo na řasy, vhodnou pinzetu a kapesníky (+ vatové tyčinky) pro případné slzící oči.

1. Pokud chcete mít oči nalíčené, je dobré všechny úkony (podkladová báze, oční stíny, linky a řasenku) udělat ještě před aplikací řas.

2. Opatrně řasy vyjměte z obalu. Dávejte pozor, abyste je nijak neporušila. Nejdříve řasy pomocí pinzety zkušebně přiložte k hornímu víčku. Pokud Vám nesedí délka, nůžkami je můžete opatrně zkrátit.

3. Umělé řasy opatrně chyťte a na jejich spodek naneste tenkou linii speciálního lepidla. Nedávejte jej příliš mnoho, jinak se vám při aplikaci bude vytlačovat zpod řas. Chvilku počkejte, aby Vám řasy hned po aplikaci nesklouzly.
Pinzetou nebo prsty přiložte umělé řasy k víčku a jemně je přitlačte od vnějšího oka směrem do nitra. Pozor, řasy lepíme na naše řasy, nikoliv na kůži víčka! Při aplikaci se dívejte směrem dolů – lepidlo se Vám nedostane na víčko.Celá aplikace by měla být, co nejrychlejší, protože lepidlo většinou do dvou minut zasychá.

4. Po úplném zaschnutí můžete použít kleštičky na řasy. Tím spojíte své a umělé řasy. Celkově to pak bude vypadat přirozeněji a odstraníte napětí horních víček.

5. Teď už stačí jen nanést patřičnou vrstvu řasenky, díky níž vytvoříte ještě výraznější pohled.

Rady na závěr:
S umělými řasami NIKDY nespěte. Poškodí se tím přirozené řasy.
Odstraňujte je od vnějšího koutku oka směrem k vnitřnímu.

Podívejte se také na pěkný návod v angličtině:

Autor: Mia Doxanská

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.