Oblečte svůj domov do svěžích barev

30.03.2016 | Bydlení | Nákupy | Volný čas

Stejně jako se na jaře příroda probouzí k životu, i my se pomalu probíráme k aktivitě. Zbývá jen překonat jarní únavu! S tím nám pomůže čerstvý vzduch, sluníčko a dostatek pohybu. Naši náladu dokážou skvěle pozvednout i barvy.

Všimli jste si, jak se s jarními paprsky začnou vybarvovat nejenom trávníky, ale i davy lidí? Jen se zkuste rozhlédnout kolem sebe. Zejména ženy odkládají tmavé kabáty a volí světlejší jarní barvy. A stejně tak máme chuť vnést barvy do našich domovů. Velikonoce jsou k tomu jako stvořené, ale proč si domů nepořídit i něco stálejšího než dřevěné kraslice, kuřátka a zajíčky? Navštivte internetový obchod CEDR GROUP, kde můžete vybírat z široké nabídky značkového zboží.

misky a napichovatka v pastelovych barvach

Určitě je lepší jaro trávit venku než po obchodech, večer se však můžete v klidu porozhlédnout na internetu. Obchodů s bytovými doplňky naleznete spoustu. Vybírat v nich můžete například podle místnosti, kam má být hledaný doplněk umístěn, nebo podle pohlaví, komu je určen, zda hledáte něco pro děti, nebo můžete filtrovat podle oblíbených značek. Skvělým nápadem je rozcestník podle barev, který najdete na webové stránce www.cedr.cz. Na výběr zde máte z nepřeberného množství bytových doplňků, dekorací, dárků, bytového textilu nebo třeba kuchyňských potřeb včetně těch, které využijete při prvním letošním grilování.

barevne misky, talire a sklenice

Obchod se nezaměřuje jen na jeden konkrétní styl, ten svůj si zde najde snad úplně každý. Barvami hýří například výrobky značky Zak! design. Do vašeho domova vnesou veselí a radost. Pít u snídaně čaj z hrnečku se smajlíkem, to probere k životu i toho největšího ranního spáče.

Nemůžete už se dočkat letní dovolené? Podnos barvy moře vám ji připomene pokaždé, když si na něj nachystáte snídani. Zvlášť, když si ji naservírujete na talíř ve tvaru lodě. Příjemně chladné nápoje vám v horkých dnech zajistí džbánky s chladící vložkou.

barevne dzbanky a chladici vlozkou

Počasí venku ještě jaru neodpovídá? Co se dá dělat. Přírodu až do vašeho domova vnese například sada dvou dřevěných váz od ANDREA house. Budete o jarním sluníčku snít na polštáři se sympatickým králíkem, nebo na tom se zlatými ptáčky?

Velikou výhodou obchodu CEDR GROUP je ta, že má všechno zboží skladem. Jestliže jste se zamilovali do některého z kousků, nebudete na něj čekat dlouho. Ti úplně nedočkaví mohou vyrazit do jedné ze dvou pražských kamenných prodejen, kde si můžete zboží „osahat“ a sami ověřit jeho kvalitu.

moderni servirovani

Na drobných bytových doplňcích je skvělé, že za malé peníze a s minimální námahou změníte atmosféru celého bytu. A přitom ani nepotřebujete bytového architekta. Obrázek s vybraným doplňkem si jednoduše vytiskněte a položte na místo, kam dekoraci plánujete dát. Sami tak poznáte, zda se do vašeho interiéru hodí. A stejným způsobem zjistíte, jak fungují dva nebo více vybraných doplňků dohromady.

Tak co, už víte, do jaké barvy si toto jaro vyladíte svůj domov?  

NÁŠ TIP: Od 30.3. do 29.4.2016 můžete zkusit své štěstí v soutěži o nákupní poukázky. :-)

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.