Objevte kouzlo romantického vintage stylu

01.10.2012 | Bydlení

Chcete naplnit svůj domov přátelskou atmosférou, a zároveň mu dodat osobitý ráz? Dekorace a doplňky v populárním vintage stylu stylově dotvoří nejen tradiční, ale také moderní interiér.

Inspirováno románskou romantikou
Kdo se rád obklopuje krásnými věcmi, ten si jen těžko dokáže představit své bydlení bez stylových doplňků a půvabných dekorací. Čím dál více populární vintage styl vděčí za svou oblibu příjemné atmosféře, kterou bydlení dodává, stejně jako svému univerzálnímu charakteru. Dekoracemi a doplňky ve vintage stylu můžete vkusně dotvořit libovolně pojatý interiér, ať se jedná o klasiku, modernu, anebo třeba o retro design. A odkud vlastně vintage styl pochází? Z jižní Francie, ale své k němu má co říci také Itálie. Právě v místních obchůdcích, anebo ještě lépe na zdejších bleších trzích pořídíte ty největší skvosty. Za bytovými doplňky ve vintage stylu však nemusíte cestovat až do románských zemí. Velký výběr krásných doplňků a dekorací ve stylu vintage najdete také v internetovém obchůdku www.bellarose.cz.



Dodejte svému bydlení nezaměnitelný půvab

Mezi nejoblíbenější kategorie tradičně patří textilní doplňky. Prošívané přehozy, sedáky, koberce a především nádherné dekorační polštářky Váš interiér příjemně zútulní a dodají mu na osobitosti. Stylové lucerny a svícny naplní Vaše večery romantickým světlem. Nejvíce doplňků si zaslouží kuchyně, od servírovacích táců a různých košíků až po keramiku, stejně jako koupelna, kde nesmí chybět francouzská mýdla. Také nástěnné hodiny, věšáčky, úchyty na nábytek či dekorativní stuhy patří mezi drobnosti, které dělají naše bydlení krásnějším. A nesmíme zapomenout ani na plechové kyblíky, květníky, ptačí budky, světla a další doplňky, s nimiž vykouzlíte tu nejromantičtější zahradu ve svém okolí. Nechte se inspirovat románskou romantikou a obohaťte své bydlení o prvky, které mu dodají nezaměnitelný půvab.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.