Nesnáším závistivce, tvrdí Helena Vondráčková

12.07.2012 | Revue

Heleně Vondráčkové je co závidět. Ale teď, při jejích pětašedesátinách, jí prý lidé spíše přejí vše dobré.

"Závist nemám ráda, nejsem závistivá, každému přeji to nejlepší. A zdá se mi, že mi totéž přejí návštěvníci mých koncertů. Po nich, při autogramiádách, mi blahopřejí, často sdělují své dojmy a přání. Mám radost, že se jim pořád líbí, co zpívám," svěřuje se Helena.

Její knihu Každá trampota má svou mez pokřtila kamarádka Jiřina Bohdalová. Ta se přiznala, že také vypadá mladší, než je, jako Helena. Také je úspěšná, jako Helena, ale závidí jí její dlouhé nohy.

Nejen dlouhýma nohama, ale vůbec mladistvou postavou a tancem zaujala Helena nedávno v ulicích italského Turína, kde natáčela svůj nový klip - na píseň Fuoco Nel Fuoco. Nejvíce se kolem ní točili polští a francouzští turisté, kteří Helenu dobře znali.

"Píseň jsem se musela naučit perfektně v italštině. Vlastně je to desátý jazyk, ve kterém jsem zpívala," raduje se Helena. Má nyní za sebou plno vyprodaných koncertů a před sebou mnoho tvůrčích aktivit.

"Pořád mám v sobě dost síly, abych ještě ve svém zpívání pokračovala," říká pětašedesátiletá popová hvězda, která se nyní cítí velmi šťastná.

Zdroj, Foto: Korzo.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.