Nejoblíbenější erotické hračky:
Kterou si vyberete?

23.09.2014 | Sex a vztahy

Vyžeňte nudu ze svého milostného života a pusťte se do odvážného prozkoumávání!

Erotická hračka v ložnici představuje nekonečné možnosti, objevování netušených zákoutí sexuality a potěšení pro oba partnery.

Vibrátor nebo dildo?

Na trhu pořídíte nepřeberné množství pomůcek, které mají za úkol přivodit vám nekonečnou slast. Stačí jen sáhnout po té správné. Vibrátory, venušiny kuličky, nafukovací panny, erekční kroužky, vibrační vajíčka… kdo se v tom má vyznat?

Vibrátor nebo dildo?
Vibrátor patří k nejoblíbenějším erotickým pomůckám. Potěšit s ním můžete sebe i svého partnera. Klasické vibrátory jsou určeny k vnějšímu i vnitřnímu dráždění a při jeho výběru se můžete orientovat jen podle svého vkusu. Pro počáteční zkoumání jsou ideální flexibilnější vibrátory a raději se vyhněte nejlevnějším plastovým modelům.

Tip: Velký výběr všech erotických hraček pořídíte na erodream.cz!

Dilda

Dilda jsou určena k vnitřnímu dráždění a na rozdíl od vibrátorů bývají pružnější. Často narazíte na dvojitá dilda, která můžete využít současně k dráždění dvou míst. Pokud vám ale nejvíce vyhovuje klitorální stimulace, pak je pro vás vhodnější spíše vibrátor.

Tip: Pořizujete vibrátor i pro potěšení partnera? Pak sáhněte po modelu, který není napodobeninou penisu. Na výběr máte z mnoha elegantních kousků, které nepřipomínají penis ani vzdáleně.

Venušiny kuličky nebo vibrátor na klitoris?
Pokud si chcete hrát sama, pak je tato kombinace ideální k vyzkoušení, zda vám více vyhovuje vnitřní nebo vnější stimulace. Vibrátor na klitoris je často tradiční vibrátor, který je vybaven kratším výstupkem, který je určen právě ke stimulaci klitorisu. Obě hračky skvěle využijete i při společných hrátkách s partnerem.

Tip: Diskrétnější alternativou k vibrátoru na klitoris je vibrační vajíčko.

Zdroj foto: ISIFA

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.