Nebuďte nudní, buďte crazy!

01.12.2011 | Jak být krásná

Jdete na párty a potřebujete vypadat stylově? Co takhle překvapit třeba kočičíma očima? Je to tak jednoduché: stačí si pořídit nedioptrické nebo dioptrické crazy kontaktní čočky v eshopu www.top-crazy.cz.

Dnešní kontaktní čočky jsou vyráběny špičkovou technologií a jejich používání zvládne opravdu každý. Crazy kontaktní čočky jsou normální měkké kontaktní čočky, stejné, jako ty, které vám předepíše oční lékař. Liší se tím, že jsou barevné, nebo je na nich obrázek. Dnešní nabídka je opravdu nepřeberná. Největší světoví dodavatelé nabízejí tisíce druhů.

 

Můžete si vybírat od barevných kontaktních čoček, které pouze mění barvu vašich očí, přes UV svítící čočky (máte párty na diskotéce, kde se používá UV světlo?), po crazy čočky s těmi opravdu nejbláznivějšími motivy. Je libo kočičí oči (Cat eye)? Není problém, vyberte si barvu. Jste blázen do fotbalu? Co takhle fotbalové míče místo očí? Neuvěřitelné? Kdepak, nabídka crazy kontaktních čoček, které z vás udělají hvězdu večera, je daleko širší.

 

Vezměme si namátkou jen několik názvů kategorií, ve kterých se barevné a crazy kontaktní čočky vyrábějí: Terminator – inspirováno kultovním filmem (pro ty spíš drsnější typy). Big eye – znáte japonský styl Manga? Barevné kontaktní čočky navržené tak, aby oko zvětšily a dodaly mu lesk a dramatický výraz (pro typy naopak romantické). Dále třeba strašidelné crazy čočky Alchemy Gothic nebo, když jsme u strašení, třeba série Dracula.

 

Ne každý chce samozřejmě děsit své rodiče a kamarády, barevnými kontaktními čočkami překvapíte příjemně. Vždycky vám bylo líto, že nemáte modré oči? Zítra ráno už můžete vyrazit mezi lidi s pomněnkově modrýma očima. Zde bychom měli připomenout často kladenou otázku: Jak dlouho můžu kontaktní čočky nosit? Kvalitní, lékařsky ověřené barevné a crazy kontaktní čočky se vyrábějí v kategorii nošení 3 měsíce a jeden rok. Tak dlouho můžete čočky používat. Večer kontaktní čočky vyjmete a přes noc uschováte v pouzdru s roztokem, vše můžete zakoupit v cenově výhodných balení. Ráno barevné čočky zase nasadíte a vaše okolí tak nemusí ani vědět, že nemáte modré oči.

Vyskytuje se také námitka – nosím brýle, mám smůlu. Nemáte! Nemusíte se tak nijak omezovat, v nabídce jsou i dioptrické crazy čočky. Dioptrické crazy čočky mají stejné optické vlastnosti a jsou stejně kvalitní a lékařsky sledované jako „obyčejné“ kontaktní čočky. Ať jste drsňák, romantická osůbka, sportovní fanda, nebo si prostě jen chcete zablbnout, v nabídce crazy kontaktních čoček si vyberete.
Pro dokonalou image můžete v eshopu www.top-crazy.cz koupit i další doplňky jako UV svítící barvy na tělo, UV svítící řasenky na vlasy, laky na nehty, třpytky na tělo a další.

www.top-crazy.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.