Ne každé boty jsou sexy. Které na nás muži nejvíc nenávidí?


Dámské boty. V obchodě je dokážeme vybírat celé hodiny, vlastníme klidně i několik desítek párů a stejně jich nemáme nikdy dost. Jenže co na ně říkají muži?

Které boty se jim vůbec nelíbí a nejradši by nám jejich nošení s okamžitou platností zakázali?

Boty na klínku
Podle mnohých průzkumů patří boty na klínku vůbec k tomu nejhoršímu, co na svou nožku můžeme obout. Obrovská porce hmoty, která vyplňuje prostor mezi podrážkou a zemí, prý působí zcela asexuálně. Mnozí muži dokonce tvrdí, že žena v botách na klínku vypadá, jakoby měla kopyta. No - posuďte samy.

Válenky
Pohodlné boty, které k nám přišly z Austrálie, proslavila ve světě společnost UGG Australia. A velmi záhy si vysloužily hanlivou přezdívku UGGly, tedy ošklivé. Obuv z ovčí vlny je sice velmi teplá, pohodlná a příjemně se nosí, žel ženskému sex-appealu rozhodně nepřidává. Podle mužů navíc válenky evokují pocit, že se v nich žena potí – a po vyzutí nebude zrovna vonět. Nic moc.

Crocs
Gumové pantofle značky Crocs před pár lety dobyly český trh – jsou cenově dostupné, pohodlné a hodí se třeba na pláž, na vodu a v letním počasí i do města. Pánové však takové boty na ženách vidí jenom velmi neradi, jelikož zcela degradují krásu a půvab ženských nohou. Takže třeba na doma či na vodu si je vzít můžete, ale jinak si raději pořiďte elegantní žabky!

Holínky
Zřejmě ještě horší varianta, než zmíněné „crocsky“. Pokud vás zrovna nevytopila řeka a vy nevyklízíte poničené věci, neexistuje jediný důvod, proč si na sebe holínky brát. V chladném deštivém počasí vám určitě mnohem více seknou kozačky, které jsou pro většinu mužů naopak velmi sexy. A to ani nemusí být na podpatku nebo platformě.

Souhlasíte s názory mužů? Nebo jsou v našem seznamu boty, na které nedáte dopustit?

Mohlo by Vás také zajímat:
http://www.otto-shop.cz/c-13259211-damska-obuv.html

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.