Boty Converse nejsou jen pro náctileté a Crocs nejsou jen plastové pantofle


Léto je kromě mnoha dalších výhod perfektní také v tom, že můžeme ve volném čase nosit vzdušné pohodlné boty.

Plátěné kecky, sandálky, balerínky, žabky, … hlavně, abyste se v botách cítili příjemně, vlastně tak, že ani nebudete vědět, že je máte obuté. I ty nejjednodušší boty jsou ale tím, co podtrhne, nebo pokazí celý váš outfit. Nepodceňujte proto jejich výběr a držte se svého stylu.

Skvělou volbou a sázkou na jistotu mezi teniskami jsou dnes již ikonické boty Converse. Tyto boty s logem hvězdy se vyrábí už přes sto let a po celou dobu značka dbá na kvalitní zpracování a moderní vzory. Nosí je patnáctiletí i čtyřicátníci. Mladší ročníky sáhnou spíše po kotníčkových, ti starší po nízkých teniskách. Klasikou, která se hodí ke všemu, jsou bílé s decentním modrým a červeným proužkem. Pokud chcete být originální, máte na výběr z pruhovaných nebo třeba duhových. A jestliže se vám stýská po moři, jsou pro vás ty pravé „conversky“ s potiskem amerického pobřeží.

kotnikove boty Converse

Crocs mají své milovníky i odpůrce

Pro některé jsou „kroksy“ nejlepšími botami na léto, jiní odmítají nosit „plastové dřeváky“. Pokud jim však dají tito odpůrci šanci, sami poznají, že patentovaný materiál Croslite není jen obyčejný plast. Crocs obuv je ultralehká, neklouzavá a dokonce i antiseptická. A výrobce se neomezuje jen na pohodlné, ale nepříliš elegantní pantofle. V nabídce najdete skvěle padnoucí balerínky, žabky, pantofle, holínky i zimní obuv, a to vše pro malé i velké. Ty nejzajímavější kousky nejen značky Crocs pro vás s radostí vybírá společnost Different.cz.

baleriny Crocs

Jakými značkami můžete zazářit?

Jak už název společnosti napovídá, Different.cz se chce odlišit. Na počátku v roce 2008 stála nespokojenost s nudnou českou módní scénou. Different.cz se rozhodl vnést barvy a originalitu do českých ulic a je vděčný každému zákazníkovi, že této snaze napomáhá.

Jako první začala společnost nabízet španělskou značku Desigual. Pak vsadila na plastové voňavé boty Melissa, které se dováží až z Brazílie.

zajimave botky Melissa

Z Holandska je opravdová stylovka – značka Scotch&Soda. Z Anglie k nám dováží dvě značky krásných doplňků – Disaster De-signs a Santoro London. Zamilujte si barevné ponožky Happy Socks, plastové kabelky O Bag nebo třeba italské stylové náramky Ops! Objects.

Potřebujete poradit se stylem? Podívejte se na módní internetovou televizi Different TV, nebo se inspirujte v módním Different magazínu. Zajímá vás historie vaší oblíbené značky nebo chcete vědět, odkud pochází vaše oblíbené oblečení či jaký vztah má která značka k charitě? Different.cz vytváří největší českou encyklopedii značkové módy ModniZnacky.cz. Možná zde zjistíte, že značka tvářící se v některých internetových obchodech ho-nosně vlastně vůbec žádnou stylovou značkou není. I to se vám na české módní scéně ob-čas může stát. Ale ne s Different.cz.

Zdroj foto: pixabay.com, Different.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.