Matrace snů se rodí v Itálii


Zatímco naše nároky na partnera snů se v mnohém liší, ohledně požadavků na matrace snů se většinou shodneme: Materiálová kvalita, poctivé zpracování a krásný vzhled. Italské matrace PerDormire výše uvedené požadavky nejenže dokonale splňují, ale dokonce je v mnohém předčí.

„Spánkem strávíme až třetinu života, a proto by neměl být žádný detail ponechán náhodě.“

Právě z této myšlenky vychází filosofie prestižního italského výrobce matrací PerDormire, který svým produktům věnuje patřičné úsilí od návrhu, přes výrobu, až po jejich samotné používání. Vysoká přidaná hodnota, elegantní design, unikátní materiály a precizní řemeslné zpracování, to jsou hlavní důvody, proč na matracích PerDormire po celém světě usínají tisíce spokojených zákazníků, kteří v žádném ohledu nepodceňují význam kvalitního spánku. Na matraci PerDormire spí také modelka Alena Šeredová, která je také jejich krásnou tváří. Pokud si chcete každou noc dopřávat stejný komfort jako ona, můžete si vybrat ze tří produktových řad, které spojuje italská kvalita a design: Premium, Bio a Blue Line.

Na matraci PerDormire spí i Alena Šeredová

Premium: inspirováno mořskou pěnou
Řada Premium, která vychází z nejnovějšího vývoje značky PerDormire, přináší jedinečné ortopedické vlastnosti, a to díky použití inovačního materiálu - Sea Foam pěny, inspirovaného mořskou pěnou. Matracová pěna Sea Foam dokáže ve srovnání s podobnými materiály zadržet až desetinásobné množství vzduchu, čímž se stává dokonale prodyšnou a postará se o vynikající regenerační účinky spánku.

Bio: dokonalé splynutí s přírodou
Pokud dáváte přednost přírodním ekologickým materiálům, jistě Vás zaujmou matrace z řady BIO, které zaručují zdravý spánek v harmonii s přírodou. Jádra matrací obsahují významný podíl přírodních látek - esenciálních olejů nebo sóji, což se velmi příznivě odráží na ortopedických a hygienických vlastnostech matrací. Na těchto matracích si můžete užívat zdravý a nerušený spánek ve společnosti těch nejlepších přírodních materiálů.

Matrace snů se rodí v Itálii

Blue Line: maximální opora a komfort
Zákazníci s individuálními potřebami pro kvalitní spánek ocení vysoký standard matrací z kolekce Blue Line, vyrobených ze špičkových materiálů, nejčastěji z viskoelastické (tzv. líné) pěny. Najdeme zde i modely z pružné (tzv. studené pěny) nebo kombinace jádra ze studené pěny a líné pěny v potahu pro zvýšení komfortu.
Matrace z těchto materiálů se dokonale přizpůsobí každému uživateli a zajistí mu tak maximální oporu a nerušený spánek.

Matrace z kolekce Blue Line vám dá maximální komfort a oporu

Naše hodnocení: vysoce kvalitní matrace s precizním italským designem.

Pokud chcete udělat maximum pro svůj zdravý a kvalitní spánek, už víte, kterou cestou se vydat. Nemusíte za svou matrací snů cestovat až do slunné Itálie, stačí jen navštívit prodejce značky PerDormire.

PerDormire

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.