Jak nosit šortky s vysokým pasem

09.06.2011 | Jak nosit

Další velký trend, kterému podlehly nejen celebrity, ale i módní blogerky z celého světa. Řeč je o šortkách s vysokým pasem.

Nosí je Agyness Deyn, Chloe Sevigny, Mischa Barton nebo Leighton Meester. Obchody právě teď nabízí mnoho variant těchto šortek a je už jen na vás, které si vyberete. My vám přinášíme malý přehled.

Látkové
Na léto jsou velmi praktické i různé látkové šortky, například plátěné nebo z jiných jemných a prodyšných materiálů. Kombinovat je můžete, stejně jako džínové, téměř se vším. V obchodech najdete elegantní i sportovnější provedení. Vyzkoušejte látkové ve výrazných neonových barvách a spojte dva velké trendy léta v jednom kousku oblečení.

Džínové
Asi nejuniverzálnější ze všech variant šortek s vysokým pasem. V létě nahradí klasické džíny a můžete je kombinovat se vším. Na výběr máte od elegantnějších, přes ležérní, až po boyfriend shorts. Nejlepší džínové šortky s vysokým pasem právě teď seženete v Topshopu nebo v H&M. A pokud si je nechcete kupovat, můžete doma jednoduše ustříhnout nohavice u některých z vašich starších džínů.
 

Kožené
Ačkoliv se kožené šortky mohou zdát trochu nepraktické na parné léto, i přesto je kůže pro tuhle sezonu in. Kožené nebo koženkové šortky využijete například v chladnějších letních dnech nebo na večer. V nabídce je právě teď má H&M.
A pokud už kožené šortky v šatníku máte a přes léto je nosit nechcete, tak nezoufejte, trendy budou i na podzim a v zimě.
 

Se vzory
Šortky se vzory jsou na jednu stranu hůře kombinovatelné, než ostatní zmíněné varianty, ale i přesto se vyplatí alespoň jedny takové ve svém šatníku mít. Pokud například nebudete vědět co na sebe, stačí vzít podobné výrazné šortky se vzorem, obyčejné tílko a hned je na světě jednoduchý, ale zároveň stylový outfit, ve kterém budete vypadat skvěle.
Přečtěte si také:

Navštivte také: Tělová kosmetika, Módní trendy

Autor: Pavlína Jágrová

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.