Erotické prádlo dodá vztahu šťávu


Ani ta sebekrásnější nahá žena nevzruší muže tolik jako žena, která je spoře oděná. Erotické spodní prádlo vzbuzuje v mužích větší vášeň než nahota sama, protože si mohou představovat zakryté části těla, a mohou se těšit, až je sami odhalí.

Ať si Vás rozbalí

Když se řekne erotické prádlo, většině z nás se automaticky vybaví podvazky. Sváděcí šatník však není jen o podvazcích, naopak. Může mít mnohem více podob. Což si takhle obléknout kalhotky s mašličkou a nechat se rozbalit jako dáreček? Anebo se necháte rozbalit zepředu?

erotické prádlo

Košilky pro svůdnice

Ne každá z nás si troufne vklouznout do vyzývavého kompletu, aby v něm svedla svého partnera. Pokud se v příliš odvážném prádle cítíte nesvá, pořiďte si svůdnou noční košilku. Budete v ní připadat krásná a neobyčejně sexy sobě i jemu.

erotické noční košilky

Výzva, které neodolá

Odvážnější dámy jistě zaujme vyzývavý komplet, který dokonale obepne postavu, aby zdůraznil Vaše vnady. Připravte pro svého partnera výzvu, které zaručeně neodolá.

vyzývavý komplet

Zasíťovaná dračice

Připadá Vám toto prádlo málo vyzývavé? Oblékněte odvážnější model a buďte zasíťovaná dračice. Buďte si jistá, že Váš protějšek bude v šoku. A bude se mu to líbit.

síťované komplety

Luxusní prádlo pro dámy

Nemáte na prádlo pro dračice odvahu? Máte obavu, aby si z Vás partner nedělal legraci? Pokud patříte mezi decentní dámy, vyberte si luxusní soupravičku spodního prádla zdobenou elegantní černou krajkou. Budete svá a sexy zároveň.

luxusní souprava prádla

Klasik nebo minimalista?

Pokud se chystáte svést konzervativního partnera, anebo Vám vyhovuje podvazková klasika, máte ji mít. Úchvatný komplet si můžete pořídit v klasické černé i v dráždivé červené barvě. A v případě, že sdílíte ložnici s příznivcem minimalistického designu, originální micro set jej jistě zaujme.

úchvatné komplety

Tímto modelem, milé dámy, naše inspirativní přehlídka erotického prádla končí. Více tipů ke svádění najdete na stránkách www.leontyna.cz/eroticke-pradlo. Vyberte si alespoň jeden model, který dodá Vašemu vztahu šťávu!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.