Detoxikace organismu – balzám pro tělo i duši


Denně vystavujeme své tělo nepříznivým vlivům a látkám, které v našem organismu mohou způsobit nejrůznější komplikace. Zasáhnout mohou škodlivé toxiny nejen naše fyzické zdraví, ale i psychické.

Očista zevnitř i zvenčí

I přes uspěchanou dobu, ve které žijeme, začali lidé myslet více na své zdraví po preventivní stránce. Proto se snaží tělo zbavit škodlivých látek a kompletně ho tak detoxikovat.

Detoxikace organismu nás dokáže zbavit plísní, nepříjemných kvasinek a dalších těžkých kovů. Dodá Vám novou energii a zlepší kvalitu Vaši pleti. Zároveň celý proces prospěje játrům, ledvinám i krvi. Díky detoxikaci můžete předcházet migrénám, pomáhá v léčbě bolestí páteře a kloubů. Odplavení toxinů působí příznivě i na Vaši mysl. Posílíte proto i své psychické zdraví.

Zanedbáváme-li očistu těla, vystavujeme se mnohým onemocněním. Bakterie napadají náš trávicí trakt a z něj se postupně dostávají do celého těla. Naše orgány časem slábnou. Od vnitřních onemocnění se odvíjí následně i onemocnění viditelné na pohled. Jako například problematická pleť, alergie, migrény, celulitida či řídnoucí vlasy. Přijímáme-li neustále škodlivé látky a neodplavujeme-li je z těla ven, může dojít k ucpání tlustého střeva a tím i k jeho rakovině. Pročištění trávicího traktu a odplavení škodlivých látek obnoví správné funkce Vašich orgánů.

Přírodní cestou

Během detoxikace byste měli dbát na pitný režim, kdy se doporučuje vypít opravdu denně nejméně 3 litry tekutin. V době, kdy budete zbavovat tělo škodlivin, je vhodné zapojit do jídelníčku více ovoce a zeleniny. Naopak vynechat bychom alespoň po dobu kúry měli uzeniny, sladkosti, bílou mouku a maso. Kuřecí maso si však dopřát můžete. 

I některé potraviny Vám mohou pomoci s úklidem ve Vašem těle. Patří mezi ně například česnek, zelenina, syrové ovoce a zázvor. Zázvor dokáže škodlivé toxiny vylučovat z těla díky potu a moči. Česnek čistí krev a odstraňuje z ní tuky. Samy o sobě jsou detoxikačními potravinami například brokolice, květák a červená řepa. Syrové ovoce jako například hrušky, jablka, pomeranče, broskve a ananas obsahují, obsahuje látky důležité pro detoxikaci. Jde o vitamín C, vlákninu, antioxidanty a beta karoten.

V jednoduchosti je krása

Nedokážete-li myslet denně na to, co přesně máte sníst a které že potraviny jsou detoxikační, může Vám vše usnadnit nějaký z detoxikačních přípravků, například prodetox. Mnohdy tak i ušetříte. Přípravek prodetox Vám může pomoci v kompletní očistě Vašeho těla. Vyčistí Vaši trávicí soustavu, posílí Vaši imunitu, podpoří trávení a napomáhá také při hubnutí.

Jde o nápoj s chutí pomerančů obsahující mimo jiné přírodní rozpustnou vlákninou, která podporuje trávení. Důležitou součástí je také přírodní jíl pro odplavení škodlivých látek z těla a k uklidnění střev. Klinicky prověřené bakterie Lactospore jsou probiotikem, které udržují v rovnováze střevní mikroflóru. I tyto přátelské bakterie jsou v nápoji obsaženy. 

Prodetox

Výhodou nápoje je jeho velmi jednoduchá příprava. Sáček s granulemi rozpustného nápoje stačí zalít vodou a vypít hodinu před jídlem. V první řadě Vás překvapí příjemná chuť pomerančů, v druhé řadě skoro hodinový pocit nasycení. V jednom balení přípravku prodetox naleznete 30 sáčků, ale již po čtrnácti dnech užívání se zbavujete přibližně tří kilogramů škodlivých látek. Nezapomínejte také na pitný režim. Ten je důležitou součástí kompletního pročištění těla.

Prodetox objednávejte zde!

TIP: zkuste využít slevový kupón "100dolu" - ušetříte 100 Kč

Vzhůru ke zdravějším zítřkům 

Ať už si vyberete jakoukoli variantu, celému očistnému procesu Vašeho těla i mysli věnujte alespoň 30 dní. Samozřejmě čím déle budete kúru dodržovat, tím lépe se budete cítit. Vaše tělo pocítí nový příval energie. Už nebudete neustále unavení.

Trpíte-li bolestmi hlavy, i ty mohou vlivem detoxikace rázem odeznít.

Začnete-li s detoxikací Vašeho organismu, nelekejte se v případě, že objevíte pár nových uhříků. Vydrží Vám přibližně týden. Poté bude Vaše pleť zdravější a rozzářená. 

Starejte se o své tělo a chraňte ho. Za celkové pročištění Vám poděkuje.

TIP: Zkuste 30-ti denní detoxikační jídelníček!

Detoxikace

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.