Darujte netradiční vánoční dárek z Lázní Mšené


Sprchový gel nebo ponožky. Také neradi darujete vánoční dárky bez nápadu? Máme pro Vás skvělý tip, čím letos pod stromečkem potěšit Vaše drahé a blízké.

Pobyt v malebných Lázních Mšené, oáze klidu a pohody nedaleko Prahy, jim zaručeně udělá radost.  Abyste nekupovali zajíce v pytli, nabízíme Vám malou ochutnávku toho, čím vším je pod stromečkem můžete potěšit.

Kokosy na sněhu
Kokosy na sněhu, to není název jen pro vydařený film, ale také pro nevšední relaxační pobyt. Od pátku do neděle si může Váš obdarovaný užívat kokosová potěšení, jako je masáž zad kokosovým olejem, kokosový peeling, kokosový zábal a kokosová koupel. 

Konec doby ledové
Kdo má rád klasickou masáž a saunování, toho jistě potěší balíček Konec doby ledové. Kromě zmíněných procedur si obdarovaný vychutná ovocný tělový zábal, včelí vosk na záda a koupel s rašelinovým extraktem.



Zimní radovánky

Konopná masáž zad, koupel s rašelinovým extraktem, aroma parafínový zábal na ruce a pedikúra, to jsou zimní radovánky, které čekají každého, kdo dostane voucher na pobyt se stejnojmenným názvem. A aby po svátcích nezahálel, jako bonus navíc získá dva vstupy do posilovny.



Ledová čokoláda

Milovníci čokolády budou nadšení z balíčku Ledová čokoláda. Čokoládová masáž zad, čokoládová koupel, čokoládový zábal končetin a vulkanpack na záda osladí zimu každému šťastlivci, který najde pod stromečkem svůj čokoládový poukaz.



Lákavé vánoční balíčky

Součástí všech vánočních balíčků je také komfortní ubytování, stravování formou polopenze a malý gurmánský zážitek v místní lázeňské kavárně, například v podobě kokosové rolády nebo horké čokolády. To zní lákavě, že? Nezbývá, než koupit pod stromeček poukaz na pobyt pro dvě osoby a doufat, že právě Vás vezme obdarovaný se sebou. Více o lázeňských pobytech najdete na stránkách www.msene.cz, odkud můžete své dárky rovnou objednat. Přejeme Vám i Vašim blízkým radostné Vánoce!  

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.