Bod G, víte, jak ho najít?

25.03.2012 | Sex a vztahy

Gräfenbergerův bod, známý jako bod G, pojmenovaný po německém gynekologovi je synonymem ženské slasti. Zejména muži v touze uspokojit svou partnerku se snaží tento bod najít, ne vždy se jim to však podaří. A co Vy sama a bod G, víte, jak ho najít?

Citlivé množství tkáně 
Bod G není žádným tlačítkem podobnému tlačítku na televizním ovladači, jehož stisknutím přivoláte okamžitý ženský orgasmus, jak se domnívají techniky založené bytosti opačného pohlaví. Bod G je tvořen velkým množstvím velice citlivé tkáně ve vagíně. Má ho každá žena, ovšem jinak velký a ne každé se podaří ho najít. Pokud si v současné době s uspokojením užíváte pouze klitorální orgasmus, zatímco ten vaginální ne a ne přijít, protože se Vám ani Vašim partnerům nepodařilo bod G nalézt, vyzkoušejte naše tipy.

Zapomeňte na rychlovky 
Pokud se chystáte objevit bod G, chce to neošidit předehru. Ideální je horká koupel nebo sprcha a po ní erotická masáž, která poslouží jako předehra.

Žádné bojové úkoly
Hledání bodu G by mělo probíhat v klidné atmosféře, myslete v prvé řadě na milování, nikoli na to, že ten bod MUSÍTE dnes najít. Když to nevyjde dnes, tak příště. A klidně si dejte sklenku sektu.

Správná poloha a technika
Ideální poloha k nalezení bodu G je vleže na zádech s podloženým zadečkem a roztaženýma nohama. Abyste se uvolnila, měla byste nejprve dosáhnout klitorálního orgasmu. Pokud Vás k němu Váš partner nedokáže dovést, zahoďte ostych a uspokojte se před ním sama. Pak dovolte partnerovi, aby našel to, co oba hledáte.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Krása a móda, Gastronomie

Foto: SXC.hu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.