Značkové oblečení, které rozežene podzimní splín


Letošní léto nám mizí v nenávratnu, a proto Vám přinášíme tipy, jak se vkusně a pohodlně obléknout tuto podzimní sezónu.

Vsaďte na optimistické barvy
Nesmutněte za teplým rozverným létem a vyberte si značkové podzimní oblečení. Při jeho nákupu doporučujeme vsadit na optimistické barvy. Pokud vklouznete do této stříbrně lesklé dámské bundičky Ruffle Collar Jacket od Armani Exchange v bomber stylu, nikdo Vás nepřehlédne. Skvěle v ní vynikne Vaše opálená pleť. Bundička je vyrobena z přírodních materiálů, 55% tvoří čisté hedvábí a 45% bavlna. Do větší nepohody to bude chtít něco teplejšího. Jak by se Vám líbila růžová bunda Roxy opět v trendovním bomber stylu? Límec pletený ze svetru a flanelová podšívka se postarají o to, aby Vás studený vítr neokrádal o teplo. Ani déšť nemá šanci. Bunda Puffin Jacket Ballet Ping ze 100% nylonu je voděodolná. 
Náš tip: Černá čepice Roxy ze směsi 80% akrylu a 20% vlny s nenápadným logem na straně vytvoří s bundou Roxy neodolatelnou barevnou kombinaci. 

 

Elegantní, trendy a sexy 
Hledáte kalhoty, které dají vyniknout smyslným ženským křivkám, a přitom Vás opticky prodlouží i zeštíhlí? V jemných tmavomodrých legínách Rocawear s elastickým pasem v designu džínsů se budete bezvadně i vypadat. Pokud chcete být ještě více trendy, pak na sebe navlékněte přiléhavé capri rifle Baby Phat s unikátním tatoo motivem. Mají 5 šikovných kapes, zip i knoflíček a módní kontrastní dvojité prošití. Nyní přichází na řadu módní vršky. Ve žluté bavlněné tunice Perfection Tee s příměsí spandexu s lodičkovým výstřihem budete zářit jako sluníčko. Vaší eleganci a smyslnosti dá vyniknout bavlněná moderní košile se zapínáním na cvočky Lovely Day Woven od Dereonu, která nás upoutala tenkým černým páskem a vyšitým nápisem na zadní straně. Nosíte ráda šaty nejen v parných dnech? Dámské jednodílné minišaty Body Central jsou neobyčejně příjemné a ženské. Růžový vršek se šedivou sukýnkou tvoří dokonalý pár. Skvěle se hodí také ke kozačkám. Vychytané modýlky, co říkáte? Všechny, stejně jako mnoho dalších, pořídíte v internetovém obchodě www.usaboutique.cz, kde si přijdou na své také pánové. 

                 

Pánská jízda
Především sportovně založené muže potěší pánská bunda Rocawear s logem R+ na levém prsu a spoustou dalších detailů, jako jsou kapsy, nebo náplety na rukávech a na spodním okraji. Pánské rifle Rocawear jsou sympatické svou ojedinělou barvou, i tím, že je lze nosit také jako kalhoty. 100% bavlněné rifle klasického střihu s pěti kapsami jsou velice pohodlné, mají zapínání na zip a knoflík. Z téhož materiálu je i červené luxusní polo tričko sportovního stylu Ralph Lauren s tmavomodrým vyšitým logem.

            

Potřebujete novou bundu, kalhoty, rifle, vršky či jiné svršky? Nejvyšší čas vyrazit na www.usaboutique.cz na podzimní nákupy!

www.usaboutique.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.