Zítra máte rande? Zkuste rukavice!


Méně známou, ale účinnou metodou, jak osvěžit a omladit pleť, je virtuální mezoterapie, tedy tzv. magické rukavice.

Mezoterapie už pro vás není možná neznámý pojem. Známe ji jako invazivní metodu vpravování účinných látek do pokožky pomocí jehel nebo jako způsob neinvazivní, při němž se využívá kombinace laseru a elektrických impulzů (aquaforéza). V obou případech je výsledek jednoznačný: zlepšení stavu podkoží a obnovení fyziologických procesů v něm (zlepšení mikrocirkulace, lymfatická drenáž a zvýšení prokrvení podkoží). Pokud toužíte po dočasném omlazení obličeje, zkuste Magic Gloves, tedy magické rukavice.

Tato virtuální mezoterapie je neinvazivní alternativou, při níž se do pokožky vpravuje koktejl aktivních látek. Rukavice se stříbrným vláknem vmasírují aktivní látky galvanicky, bez jehel, modřin a jakékoliv bolesti.

 

Poštipkávání pleti
Ošetření začíná tím, že odložíte všechny kovové šperky. Kosmetička si oblékne přízové rukavice (aby neprobíjela) a na ně rukavice kovové. Obličej vám natře vodivým gelem a potom vám přejíždí po obličeji. Při jejím „poštipkávání“ pleti cítíte kovovou příchuť v ústech, ale to je jediná nepříjemnost, pokud se vůbec dá nazvat nepříjemností. 

Rukavice jsou napojeny na přístroj New life B.E.A.M., který nabízí i řadu dalších programů. Některé je možné kombinovat s ošetřením magickými rukavicemi (a ušetřit tak nejen čas, ale i peníze, protože kombinované programy jsou cenově výhodnější).

Omlazení na počkání
Výsledky rejuvenačně lymfatické masáže uvidíte druhý den, tehdy je pleť nejkrásnější. Pozorovat je můžete hlavně v oblasti kolem očí. Omlazující efekt ještě chvíli vydrží, ale není tak dlouhodobý jako např. po injekční nebo mezoterapii nebo po aquaforéze. Tato metoda je tedy vhodná pro nečekané události, kdy už je pozdě na jiné metody, které by mohly případně zanechat negativní stopy. Po tomto ošetření odcházíte a na vašem obličeji není nic znát – tedy kromě toho, že před očima mládnete.

Magic Gloves lze aplikovat i u klientů, kteří mají obličej ošetřený Botoxem, Dysportem nebo nějakou obličejovou výplní.

Za třicetiminutovou terapii zaplatíte 800 korun.

www.studiovanda.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Pleťová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.