Noste plavky, které vás zeštíhlí.


Milujete prázdninové lenošení u vody, stydíte se však ukázat nějaké to deko navíc? Nekažte si tím léto. Poradíme vám, kde pořídíte plavky, které spolehlivě zkrotí vaše bujné tvary.

Budete se líbit 
Nepříjemný pocit z nedokonalé postavy dokáže pěkně pokazit atmosféru krásných teplých dní, které lákají ke sladkému lenošení na pláži. Pokud si ale pořídíte ty správné plavky, budete se líbit, i když máte nějaké to deko navíc. 

Nevěříte? Tak se podívejte na nabídku zásilkového obchodu www.petrklic.cz, jehož slušivé modely vám nyní představíme. Milé dámy, pozor, módní přehlídka začíná!

Komfortní a slušivé 
Pokud chcete vypadat co nejštíhlejší a přitom zdůraznit své přednosti, oblékněte si k vodě jednodílné decentní plavky Diana. Černá barva je smyslně doplněná aplikacemi v ohnivě oranžové.

    

Jestliže preferujete spíše vícedílné plavky, potřebujete však nenápadně zamaskovat své bříško, vklouzněte do slušivého modýlku LAYDY. Zelenkavě růžové variance k létu neodmyslitelně patří! 

Stejně krásně barevný model Xenie je určen především pro majitelky bujného poprsí. Celopodšitý vršek se zavazováním krku bezpečně udrží vaše křivky na tom správném místě. U podprsenky jistě oceníte praktickou kapsu, která umožňuje posunout výztuž dle potřeby, případně ji vyjmout. 

Móda pro každého
Elegantní a stylové plavky xxl nejsou to jediné, co nás v obchodě upoutalo. Našli jsme zde také dámské oblečení, stejně jako bohatou nabídku pánských, a dokonce i dětských oděvů pro každé počasí a příležitost. Vyberte si halenky, trička, sukně, šaty, spodní prádlo i mikiny a mnoho oblečení. V obchodě Petrklíč.cz vkusně obléknou každého člověka od hlavy až k patě, s postavou nadměrné i běžné velikosti.

Neváhejte proto navštívit webové stránky www.petrklic.cz a vyberte si z kvalitního módního oblečení výhradně od českých výrobců.

Staňte se našimi fanoušky také na Facebook.

www.petrklic.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Vlasová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.