Květinová módní vlna připlouvá!

31.05.2010 | Krása a móda

Květinové vzory, motivy a tvary zaplavily letošní svět módy! Pokud chcete zdůraznit svůj ženský půvab a přitom držet krok s módou, oblečte se jako květinová víla!

Poseté květy
Květy a kvítky k létu neodmyslitelně patří. Letní látky s květinovým potiskem z módy snad nikdy nevyjdou. Jenže letos jsou ještě více v kurzu než kdykoli předtím. Můžete na sebe obléknout šaty zdobené velkými květy, anebo šatičky poseté drobnými kvítky. Obojí je in. 

A víte, co je navíc dovoleno? Kombinovat něžné letní šaty s černými doplňky, které nezvykle osvěží celý outfit. Trendy květované šaty pořídíte za velmi dobré ceny např. v oblíbené síti obchodů H a M. 

Aby tvary vynikly
Pokud preferujete jednobarevné šaty, oblékněte si takové, které se honosí květinovými tvary. Tyto tvary mohou zdobit Vaše ramena, Váš dekolt, anebo si můžete koupit šaty ve tvaru Vaší oblíbené květiny. Jak by se Vám líbila například konvalinka či luční zvonek?



Velká výhoda jednobarevných šatů spočívá v tom, že v nich vyniknou tvary nejen květinové, ale i ty skutečné ženské. Šaty opět H a M. 

Náš tip: K oživení jednobarevného outfitu použijte drobný doplněk v kontrastních barvách. Co kdyby na krémové šaty usedla třeba červená beruška s černými puntíky? 

Nejen na šatech
Květiny letos najdete také na plavkách, pyžamcích, župáncích a na spodním prádle včetně toho pánského. Než však svému miláčkovi pořídíte slipy nebo trenýrky zdobené modrými pomněnkami, dobře si rozmyslete, jestli raději neinvestujete do květinových pantoflíčků pro sebe!

Přečtěte si také:

Navštivte také: Parfumerie, Módní trendy

Foto: www.living-the-vogue.com

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.