K dokonalé tváři stačí tři kroky


Pěstěná pleť je základem pro jakékoli líčení. Abyste dosáhla dokonalého vzhledu, můžete se inspirovat profesionály. Kdo ví lépe, než kosmetická značka DERMACOL, jak se správně nalíčit a dosáhnout perfektního výsledku.

DERMACOL se stará o krásu českých žen již 45 let a za tu dobu nasbíral mnoho zkušeností, které zhodnotil při vývoji a výrobě nových pěstících a zkrášlovacích přípravků. Bez obav se můžete svěřit do péče odborníků na ženskou krásu, kterými bezesporu DERMACOL a vizážisté s nimiž spolupracuje, jsou. Do jejich péče se svěřila i modelka a moderátorka Iva Kubelková, která si výrobky této značky oblíbila.
 

1. Správný podklad je základem úspěchu

Ultra jemná průhledná homogenní báze pod make-up SATIN MAKE-UP BASE dokáže vyplnit a vyhladit vrásky, jemné linky a póry. Tím zamezuje usazování make-upu během dne v linkách a drobných vráskách. Lehká a prodyšná emulze vytvoří na pleti sametově hebký film, čímž zdokonaluje vzhled a odolnost make-upu. Asociace vizážistů ocenila tuto podkladovou bázi titulem „Nejlepší výrobek roku 2008“.

                    


2. Sjednoťte barvu

Na bází vyhlazenou pleť naneste houbičkou nebo prsty make-up. V tomto kroku můžete nejvíce získat nebo i nejvíce ztratit. Zvolte odstín nejvíce podobný vašemu tónu pleti, ideální je o jeden světlejší, který nejlépe srovná barevné nedostatky pleti. Vyzkoušejte třeba jeden ze čtyř odstínů jedinečného dlouhotrvajícího a doteku odolného make-upu 24h CONTROL MAKE-UP s koenzymem Q10, který pleť chrání dokonale po celých 24 hodin. Díky speciálnímu složení zvyšuje elasticitu pleti a její pevnost. Bez problémů odolá kontaktu s oblečením. Zakrývá známky únavy a vypadá přirozeně po celý den. Dobře vyrovná barevné rozdíly pleti, ale nevytváří dojem „masky“, neucpává póry, je prodyšný.

 

3. Zafixujte a zmatněte

Lehký transparentní pudr FIXING POWDER byl už v roce 2007 oceněn Asociací vizážistů jako Nejlepší výrobek roku. Je určen pro dosažení sametového vzhledu pleti. Fixační pudr fixuje make-up a zabraňuje vzniku mastného pocitu během dne. Pleť po nanesení působí pěstěnějším dojmem a make-up je více chráněn proti doteku během celého dne.

Nyní si můžete svůj oblíbený make-up a další výrobky Dermacol zakoupit i na stránkách www.shop.dermacol.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Dekorativní kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.