EXILIS – účinný pomocník na cestě k perfektním křivkám


Cvičíte, dodržujete zásady zdravé životosprávy a stále nejste spokojena se vzhledem svých „kritických“ partií? Pak jsou tyto řádky určeny právě pro Vás.

Více či méně účinných zařízení na tvarování těla je dnes v salonech a klinikách nepřehledné množství; myslím těch neinvazivních, o klasické liposukci jsem nikdy neuvažovala. Přiznávám, že některé z přístrojů jsem v minulosti i vyzkoušela a dospěla k závěru, že bez cvičení a vyvážené stravy se k postavě, se kterou bych byla spokojená, jen těžko dopracuji a zařídila se podle toho. Bez pravidelného pohybu si svůj život dnes již neumím představit.

Jsem realistka, bude mi čtyřicet a nemám ambice vypadat jako filmová hvězda. Nicméně odolné tukové polštářky na stehnech a břiše mi prostě vadí. Když se mi nabídla možnost otestovat přístroj EXILIS (latinský ekvivalent českého štíhlý), vyráběný českou firmou BTL, chvíli jsem, s ohledem na předchozí zkušenosti, váhala. Nedůvěra však opadla hned v úvodu. Aplikace byla příjemná a na bříšku jsem cítila jen teplo. Zázrak se sice nekonal, ale už po prvním, 30 minut trvajícím sezení byl úbytek nechtěných „energetických zásob“ patrný. Rozhodla jsem se pro 4 ošetření ve čtrnáctidenních intervalech a po jejich absolvování jsem si bez sebemenšího pocitu nejistoty zabalila do letního kufru dvojdílné plavky.

 

V čem spočívá síla účinku E
XILISU, jsem se zeptala Ing. Ondřeje Sojky, obchodního ředitele divize estetické medicíny společnosti BTL: 

Přístroj BTL EXILIS využívá současné působení radiofrekvence a ultrazvuku - je to tzv. bezbolestná liposukce. Tato kombinace vykazuje ve srovnání s jinými neinvazivními metodami mimořádně vysoké a trvalé účinky – umožňuje mimo jiné přesné zacílení na hlouběji uložené vrstvy tuku. Najednou je možné ošetřit více partií rozdělených do několika zón (např. horní a dolní břicho + boky).

po...               před...       

EXILIS je určen k rychlé a efektivní modelaci celého těla, především břicha, boků, stehen, paží a zad. Nově je přístoj možné použít i na obličej s použitím obličejového aplikátoru. Výsledný efekt terapie je dlouhodobý a narozdíl od invazivních metod v sobě nenese žádná rizika v podobě nežádoucích změn v podkoží. Právě naopak - EXILIS svým působením rozrušuje fibrotické tukové struktury a výrazně zlepšuje elasticitu a vzhled pokožky.
Tato terapie je již dostupná v mnoha estetických centrech v České republice. Pro více informací navštivte webové stránky www.exilis.cz. Autor: Ivana Pokorná

www.exilis.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Hubnutí a celulitida, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.