Depilace teplým voskem s chloupky zatočí

10.05.2011 | Péče o tělo

Možností, jak se zbavit nežádoucího ochlupení, existuje několik. Ovšem ne všechny jsou efektivní a s dlouho trvajícím účinkem. Mezi nejúčinnější metody, které jsou zároveň poměrně šetrné k naší pokožce, patří depilace teplým voskem.

Pro dobrý pocit bez chloupků
Jakmile se oteplí, vyměníme džíny za sukni nebo šaty, silné punčocháče za tenké a odhalíme své nohy i paže. Pro náš dobrý pocit je samozřejmě důležité, aby byly bez chloupků. Depilace teplým voskem umožňuje zbavit se chloupků na našem těle, a to během velmi krátké doby. Protože proces odstraňování chloupků probíhá za pomoci přírodních vosků, je šetrný k naší pokožce a nedráždí ji. Z krásně hladké a hebké pokožky se pak můžeme radovat až 4 týdny. Navíc při opakované depilaci se chloupky oslabují a díky tomu se tato doba postupně prodlužuje.

Pro krásu už nemusíte trpět
A jaké jsou hlavní výhody depilace teplým voskem? Ve srovnání s holením je tato metoda několikanásobně efektivnější a na rozdíl od depilační strojku je méně bezbolestivá. Jak vidíte, milé dámy, zde už dávno neplatí, že pro krásu se musí hodně trpět. Efektivita je dána tím, že při depilaci voskem dochází k odstranění chloupků i s jejich kořínky, a díky tomu se jich zbavíte na delší dobu.  

                                    

Depilace teplým voskem
Samotnou depilaci teplým voskem dělíme do tří fází, a to před, při a po depilaci. Před vlastní depilací je důležité zbavit pokožku mastnoty. Následně probíhá samotné odstraňování chloupků, ke kterému můžete použít například extra pevný depilační papír Tessiltaglio Bandy extra (prodává se v balení po 100 ks) spolu s depilačním voskem Flying s hlavicí na tělo 100 ml – karnauba. Po depilaci je třeba nanést přípravky určené ke zklidnění podrážděné pokožky.

                                          

Náš tip: Pokud máte velmi citlivou pokožku, použijte růžový depilační vosk Flying 100 ml s titandioxidem obsahující výtažky z růží, které podporují krevní oběh, a Vaši pokožku tak ochrání před zčervenáním a podrážděním.

                                     

Osvědčené přípravky
Osvědčené výrobky pro všechny fáze depilace od přípravy pokožky, přes samotné odstranění chloupků, až po závěrečné ošetření pohodlně nakoupíte v internetovém obchodě www.wzsystem.cz. V nabídce nechybí ani ohřívač Flying, minihlavice na odstraňování chloupků z obličeje, anebo depilační vosk Flying v plechovce marihuana, který je antialergický a vhodný na všechny druhy pokožky. Nedovolte chloupkům, aby Vám znepříjemňovaly život!  Zbavte se jich účinně a na dlouho.

www.wzsystem.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Vlasová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.