Buďte BOHYNÍ tělem a duší!


Nyní to není problém. V Estetickém centru Bohyně to dokážou. Moderní technologie dokážou divy. Ne, nemluvíme o mobilech nebo autech. Díky novým přístrojům se dá nejen bezbolestně hubnout, odstranit celulitidu, zpevnit pokožku.

Vyhlazení vrásek, odstranění akné či pigmentových skvrn již není problém. A k dokonalosti Bohyně zbývá jen opětovně rozzářit vaše zuby k dokonalému úsměvu.

Nové kosmeticko-estetické centrum Bohyně nabízí komplexní služby v oboru kosmetiky a neinvazivní modelace těla. Jedinečné je v tom, že na jednom místě soustřeďuje veškerou moderní technologii, s jejíž pomocí lze postavu formovat s okamžitě viditelnými výsledky, a to bezbolestně a bez námahy.

Jestliže vás trápí tukové faldíky a celulitida, jste na správném místě. Salon Bohyně se zaměřuje na neinvazivní modelování těla. Nabízí exkluzivní přístroje, z nichž se každý zaměří na jinou část vašeho problému s vynikajícím synergickým efektem. Odborně vyškolený personál vám na místě vytvoří individuální program k dosažení maximálního výsledku. Jen tak lze totiž očekávat, že tělo si na přístroje nezvykne a nadbytečného tuku se budete zbavovat se stejnou intenzitou po celou dobu terapií.



Bezbolestná liposukce
Bezbolestná (neinvazivní) liposukce 3 generace je velice účinný stroj, který dokáže hned po první aplikace shodit špíčky, zformovat postavu a to i bez cvičení a diet. Už po absolvování jedné kůry, je možné shodit 2 až 5 centimetrů tuku v ošetřované oblasti. Tato metoda představuje ultrazvukovou kavitační liposukci, která odstraňuje bezpečně a šetrně centimetry tukové tkáně z oblasti břicha, vnitřních a vnějších partií stehen a hýždí bez vedlejších nežádoucích účinků. Přístroj má speciální efekt: rozbíjí tukové buňky pomocí kavitace. Proces funguje tak, že koncentrovaná energie ultrazvukových vln vytvoří kavitu (bublinu) uvnitř tukové buňky. Díky vyššímu vnějšímu tlaku v jejím okolí mikrobublinky prasknou a uvolní se z nich voda a bílkoviny, které na sebe váží tuk. Lymfatickým systémem jsou poté odvedeny do krevního oběhu a následně vyloučeny z těla ven. Metoda je ideální pro odstranění tukových oblastí, celulitidy, otoků a formování postavy. Kavitace je neinvazivní, nepoškozuje okolní tkáně, je zcela bezbolestná a velmi efektivní.

 

Kyslíková kosmetika
OXYjet Star Plus je nová multifunkční stanice od firmy Nora Bode. Vybavená celosvětově exkluzivními technicky vyspělými kyslíkovými moduly pro perfektní ošetření obličeje a těla – bez jehly, jemně, efektivně a bezpečně!
Tento speciální přístroj můžeme nazvat i jako neinvazivní plastická chirurgie. Přístroj OXY jet PLUS je patentovaný jako stacionární řešení výroby a aplikace koncentrovaného kyslíku. Dokáže vyrobit až 6 litrů 75% čistého kyslíku za minutu.

Pomocí přístroje OXYjet Star Plus a exkluzivní kosmetiky Nora Bode nabízíme ošetření jako:
- hloubkové čištění pleti - intenzivní hydratace - odstranění vrásek - odstranění akné - vyrovnání pigmentace - zvětšování rtů, - zpevnění poprsí - formování těla - anti-celulitidní aplikace a jiné.

www.bohyne.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Pleťová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.