Chcete být štíhlá jako bohyně? Pomůže Vám bezbolestná liposukce!


Při slově „hubnutí“ si většina žen nejspíš představí hodiny strávené v posilovně, zákaz čokoládových dortíků, anebo dokonce bolestivou liposukci. Upřímně řečeno, každá z nás by chtěla mít výstavní figuru, ale stojí to za to trápení?

Představte si však, že by vaši postavu bylo možné vymodelovat dle vašich přestav, a to bezbolestně, bez námahy a navíc na výsledky nebudete muset čekat dlouhé týdny či měsíce, ale uvidíte je okamžitě. Ne, není to jen sen, z něhož se ráno probudíte. Díky moderním technologiím, které naštěstí dorazily už i k nám, se takové přání může stát skutečností.

Hubnutí šité na míru
V pražském kosmeticko-estetickém centru Bohyně naleznete celou řadu nejnovějších „kouzelných“ přístrojů, jež umožňují tvarování problematických partií jako je břicho, boky, vnitřní a vnější strana stehen, ale také kolena či paže. Na konzultaci, která je zdarma, můžete s odborně proškoleným personálem probrat, co byste si přála na vaší figuře konkrétně vylepšit a podle toho pak společně sestavíte balíček procedur, jež vám budou šité přímo na míru. K dispozici je tady několik zajímavých zařízení, rozdělujících se do tří kategorií – stroje zaměřené na rozběhnutí lymfatického systému a metabolismu, stroje specializující se na rozbourávání tukových zásob a stroje orientované na zpevnění a posílení svalů. Vše se provádí bez narkózy a bez rizika.

Liposukce bez skalpelu
Jednou z unikátních metod, jak zatočit s tukovými polštářky, je takzvaná kavitace, tedy neinvazivní liposukce, což znamená, že probíhá bez jakýchkoliv jehel či skalpelu, pouze na principu ultrazvukových vln o vlnové délce 40 KHz způsobujících rozpad nežádoucích tukových buněk. Po ultrazvukové liposukci pak následuje dvacetiminutová přístrojová lymfodrenáž, která urychluje vstřebávání uvolněného tuku. Dalším zajímavým přístrojem je vacupress. Jedná se o vakuové masážní zařízení využívající nové technologie. Spočívá v tom, že kuličky rotují po obvodu masážní hlavy a dochází k podtlakové masáži v různých módech. Díky ní lze odstranit celulitidu, redukovat váhu, zeštíhlit problematické partie a v neposlední řadě také prospívá zdraví, protože zbavuje organismus škodlivin.
                        
Zázračné tlakové terapie
Skvělou doplňující metodou ultrazvukové liposukce je také tlaková terapie Perfecta. Lze ji aplikovat na celé tělo a vypadá to tak, že si na jeho různé části (například ruce, nohy, ale i trup či hlavu) „obléknete“ nafukovací rukávy, které vytvářejí dynamický tlak. Tento proces pomáhá žilnímu prokrvení a prospívá tím organismu v celé řadě oblastí – odstraňuje přebytečnou tekutinu způsobující otoky nebo podporuje krevní i mízní oběh.

Za vyzkoušení jistě stojí i Body-Space, což je podtlakový přístroj určený pro všechny dámy, které trápí celulitida. A jak tento zázrak funguje? Během vašeho cvičení v něm dochází k rozšiřování cév a tělo se zbavuje toxinů a vody. Po cvičení je pak kůže pevnější a pružnější. Dalším nástrojem, který zefektivňuje vaše posilování, je Hawai židle. Stimulujete v ní břišní a zádové svaly, čímž můžete snadno zeštíhlit svůj pas, a navíc je velmi vhodná pro diabetiky.

     

Vše pěkně pohromadě
Všechny tyto přístroje, ale i mnohé další (například vibrační přístroj DreamHealther, stroj Slim Up Ultra, jenž prostřednictvím infračervených paprsků řeší všechny nedokonalosti těla nebo Thermo C System formující postavu) naleznete na jednom místě – v estetickém centru Bohyně, které se nachází v ulici U Rajské zahrady 12 v Praze na Žižkově. Díky tomu, že je vše pěkně pohromadě, ušetříte spoustu času. Ten pak můžete věnovat svým blízkým, kteří jistě budou zírat na vaše krásné tělo zbavené faldíků či celulitidy. Navíc se v centru lze nechat hýčkat i dalšími zkrášlujícími přístroji – kupříkladu revolučním diamantovým peelingem Infinity Peel či kosmetickou multifunkční stanicí OXYjet Star Plus, která funguje na principu kyslíku.

Pokud vás některá z uvedených metod zaujala, dočtete se o ní více na www.bohyne.cz, kde naleznete také ceny jednotlivých procedur a balíčků. Už po absolvování jedné kůry, jež se sestavuje z ideální kombinace různých strojů, je možné shodit 2 až 5 centimetrů. Zjistíte, že mít postavu jako bohyně je naprosto snadné! Už se rozhodně nemusíte stydět vysvléci se do plavek a můžete si nadcházející léto užít s nově nabytým sebevědomím...

www.bohyne.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Hubnutí a celulitida, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.