Krása a móda

Osvědčené tipy na vánoční dárky
Vánoční svátky jsou takřka za dveřmi, což znamená, že přišel čas přemýšlet, čím potěšíme své nejbližší. A protože víme, že vybrat ty správné dárky není vždy snadné, přinášíme Vám několik osvědčených tipů. celý článek
Hledáte něco pěkného na sebe? Módní vyhledávač oblečení Vám pomůže najít dámské oblečení pro všechny příležitosti a na všechny části těla.
Také už se Vás ptají Vaši drazí a blízcí, co byste si přála pod stromeček? Pokud nevíte, co odpovědět, prohlédněte si naše inspirativní tipy ze světa módy.
Očekáváte od podzimní módy více než jen džínsy a svetr? Módní klub Stilago představuje velice elegantní podzimní módu. Pulovry, kardigany, šaty, bundy, kabáty a mnoho dalšího.
Dámské stylové holínky jsou hitem podzimní sezóny
Z pracovní obuvi, stejně jako tenkrát z pracovního oblečení, se stal módní hit... celý článek
Překvapil Vás vloni partner úžasným parfémem? Překvapte letos Vy jeho a vyberte mu značkovou vůni. V internetové parfumerii samozřejmě najdete také celou řadu dámských parfémů známých značek.
Supermodelka Kate Moss k oslavě 10 let své spolupráce s kosmetickou značkou Rimmel London navrhla sadu exkluzivních rtěnek.
Kabáty, to je elegantní móda, která k podzimu a zimě neodmyslitelně patří. Pořiďte si některý ze slušivých kabátů či kabátků s páskem, který zdůrazní Vaši siluetu.
Zbavte se chloupků bez bolesti a jednou provždy
Také Vás už nebaví chodit obden do sprchy se žiletkou a odstraňování chloupků strojkem je Vám nepříjemné, anebo Vás dokonce bolí? Tak proč se nezbavit chloupků bez bolesti a jednou provždy? Trvalá bezbolestná IPL epilace představuje nejefektivnější řešení v boji s nežádoucím ochlupením. celý článek
Trápí Vás vrásky a ochablá kůže kolem očí? Je Vaše pleť dehydrovaná, suchá a málo elastická? Revoluční laserové ošetření s kyselinou hyaluronovou, které účinně hydratuje a vyplňuje vrásky, Vám...
Je to s podivem, jak to letí … – tuto větu si určitě řeklo mnoho z Vás. Ano letí. A zase konec roku, zase chladno a také - krásné vánoční dny!
Také si potrpíte na kvalitní povlečení? Povlékněte svou postel do některého z krásných vzorů bavlněného povlečení té nejvyšší kvality.