Osvědčené tipy na vánoční dárky

11.11.2011 | Nákupy | Péče o tělo

Vánoční svátky jsou takřka za dveřmi, což znamená, že přišel čas přemýšlet, čím potěšíme své nejbližší. A protože víme, že vybrat ty správné dárky není vždy snadné, přinášíme Vám několik osvědčených tipů.

Luxusní mýdla jako dárek 
Kvalitní přírodní kosmetika patří mezi dárky, které vždy potěší naše maminky, babičky, anebo kamarádky. Luxusní parfémovaná mýdla v dárkové krabičce krásně provoní šatní skříň. Dárkově balená italská mýdla Fiorentino nás okouzlila svým nádherným zpracováním a krásným obalem. Pokud si potrpíte na originální dárky, jistě Vás zaujmou skotská mýdla ve tvaru gumáčků.  

 

Keramická mýdlenka zkrášlí koupelnu
Keramická mýdlenka Le Chatelard je stylovou, a zároveň užitečnou dekorací do koupelny. Francouzské mýdlo z Marseille, které je součástí dárkového balíčku, bohatě pění, nevysušuje pokožku a krásně voní. Největší oblibě se těší vůně růží a levandule.   

 

Přírodní kosmetika pro pány  
Přírodní kosmetika potěší také pány. Osvěžující pivní sprchový gel jim zpříjemní každodenní očistu a navíc vyživí jejich pokožku. Za úvahu stojí také zklidňující sprchový gel s pivem a panthenolem.    

 

Dárkové balíčky pro každého
Pokud přesně neznáte vkus obdarovaného, věřte, že čajovými balíčky Grešík, Oxalis, nebo Le Chatelard nikdy nic nezkazíte. Velké oblibě se těší sety kvetoucích čajů a dárkové taštičky s příznačnými názvy, jako je například zimní pohoda, anebo Veselé vánoce. Své blízké můžete potěšit i dárkovým balíčkem kávy či koření. 
 
Pohodlný výběr dárků
Výběr vánočních dárků v e-shopu www.pekny-domov.cz (pro slovenské čtenáře na stránkách  www.pekny-domov.eu) Vám jistě usnadní možnost volby nejen podle kategorií, ale také podle příležitostí, ceny, anebo výrobce.

www.pekny-domov.cz
  

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.